Platte humor


Dit blijft mijn favoriete sitesoort. Een dom idee, tot in het waanzinnige doorgevoerd, waardoor het toch weer briljant wordt. Ik kan daar uren naar kijken. Bovendien voorzien van een lekker achtergronddeuntje plús de mogelijkheid bovenstaande bureaubladfoto neer te laden
via

7 reacties op “Platte humor

  1. Met dien verstande dat deze jongens niks doen. Ze gaan gewoon plat op de grond liggen en maken daar een foto van. Een foto? Wel honderd!

  2. Geinig. Er is ook een site waar ze foto’s van een echt overstekend zwart silhouet (het verkeersbordmannetje van pedestrian crossing op ware grootte) op straat zetten bij dat verkeersbord en dan fotograferen.
    Er zijn te veel mensen op de wereld met te weinig te doen. Ik bedoel, doe iets nuttigs! Begin een weblog of zo!

  3. Dat is leuk, bij de link via kun je onder de rubriek “muziek”
    een drumstel aanklikken en dan kom je op de site Drummerworld. De homesite voor drummers, als je daar Dave Weckle aanklikt dan zie je één van mijn idolen en voorbeeld. Zeer de moeite waard om de videofragmenten aan te klikken.

  4. Prachtig, mooi gemaakt en volkomen zinloos. (Net als veel kunst trouwens) Het mooie is dat het allemaal publiek gemaakt kan worden via internet. Mooie medium internet.