Chez Roger et Françoise, zaterdag 16 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Wat een drukke week was het. De kroeg wordt drukker en drukker, het zuipen gaat ook op doordeweekse avonden tot laat door. Nog even en Roger is overspannen. Hij moet het immers helemaal in zijn eentje rooien, dus nogmaals: wil de laatste voortaan éééven de glazen bij mekaar zetten en de vaatwasser laten draaien. Een lappie over de toog is ook niet verkeerd…..
O ja: en zet in het vervolg ook even een raampje open. Yegggghm wat een lucht!

228 reacties op “Chez Roger et Françoise, zaterdag 16 januari

 1. Zündapp en Kreidler? Ik had een Honda (viertakt voor de kenners), een afdankertje van mijn vader. Mijn vrienden reden, inderdaad, rond op Zündapps en Puch’s. Maar ik was geen vetkuif. Vaders reden destijds rond op Berini’s of Batavussen, met Sachs of JLO blok (voor de kenners).

 2. Daarom is Roger ook helemaal de weg kwijt, ‘s morgens om 8 uur op om de koffie klaar te hebben.
  En vervolgens blijft de kroeg tot diep in de nacht open.
  Zal mij niet gebeuren… regels en grenzen stellen.

 3. @Dineke of Ferry, ik weet niet wie van jullie morgen het café opent, maar laat Roger lekker uitslapen, anders moeten we de hele week zelf bardienst draaien.

 4. Heeeeel voorzichtig sluip ik door de kroeg om de ramen open te zetten. Wat heben jullie er gisteravond een zootje van gemaakt terwijl ik de verjaarsdagsvisite aan het laven was! Geen wonder dat Roger er niet meer tegen kan. Maar goed, blij dat ik hier even lekker kan uitpuffen van alle gedoe met open huis en verjaardag. Ik zal even een koffie tappen voor mezelf.
  De visite heeft met elkaar wilde plannen gesmeed om gezelly met zijn allen volgend jaar mijn anniversaire te komen vieren. En als ze er dan toch zijn, blijven ze meteen om drie weken later mannie’s verjaardag ook te vieren. Ik ga geloof ik maar naar Australië emigreren!
  Enfin, gisteren het mooiste kado gekregen wat ik me kon voorstellen. En nu, na de koffie, maar weer aan het werk voor de volgende lading visite. Misschien tot vanavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *