Chez Roger & Françoise 15 december


Klik logo voor smoelenboek.

Nou, het concert van onze Colette was een groot succes. Alleen wat zijn die andere kinderen vaak ettertjes, zeg! Ik heb er een paar (verbaal) met de koppen tegen elkaar geslagen omdat ze door het muziekspel van anderen door bleven emmeren. Het was meteen afgelopen. Maar waarom doen die ouders daar niet wat aan?
Enfin. De ostheophaath (sorry, Philip Freriks) was erg gezellig, al kon hij niks vinden. Grappig hoe hij begon met ‘vous’, gaandeweg op ‘tu’ overstapte maar bij het afscheid toch weer terugviel op ‘vous’. Al met al heb ik het nog steeds op mijn heupen. Hij gaf me iets homopathisch, waar ik als oprechte hetero natuurlijk niet in geloof, en gember voor de spijsvertering. Want als je last van je heup hebt, dan ligt dat natuurlijk aan iets anders op dezelfde meridiaan! Da’s lauchisch. En Atkins mag niet meer van hem. Iemand met mijn spiermassa heeft suikers nodig.
Spiermassa! Zie je wel dat ik niet dik ben! Ik ga weer lekker aan de chocola!
Gember schijnt trouwens ook goed te zijn voor het libido. Hmmm. ‘s Kijken… Truste!

79 reacties op “Chez Roger & Françoise 15 december

  1. Als ik Bob was wist ik het wel. Het lijkt me reuze leuk, en ik kan mij de kookkunst van Hiromi toch niet zomaar aan me voorbij laten gaan.

  2. Nog volop in de strijd om het dagelijks bestaan dus. Met wat voor zaken houd jij je bezig om de schoorsteen te laten roken.

  3. Zoals ik zei, ik heb in het ziekenhuis gelegen deze zomer met een hartinfarct. Ik heb in Nederland niets meer, zelfs geen uitkering, 30 jaar voor betaald!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *