Chez Roger & Françoise woensdag 15/12


Klik logo voor smoelenboek.


Stelletje nachtbrakers en dan de tent zo achterlaten!!!!
Nee, hier moeten ff duidelijke afspraken over worden gemaakt.
Getver wat een lucht.
Wat ligt er nu naast al die lege glazen….Hè? Gember?
En ik kwam eigenlijk alleen maar even kijken of Roger een aspéro heeft (maar even geen apéro vandaag)

150 reacties op “Chez Roger & Françoise woensdag 15/12

 1. Om je de waarheid te zeggen: zelf nog nooit, maar mijn moeder maakte ze ooit. De kunst is ze op te rollen voor ze afgekoeld is. En daarna in de koelkast laten opstijven

 2. Ja, dat moest wel, er moest nadat iedereen naar bed gegaan was en zo’n zooi had achtergelaten toch echt wel een frisse start gemaakt worden…

 3. Ik ben aan de witte wijn, ondanks dat ik vandaag niet zou drinken. Ben ziek thuis, zit ook te zweten nu, niet mooi meer. Straks weer vroeg naar bed. Alhoewel, ik heb gister praktisch de hele dag geslapen en daardoor ’s nachts wakker gelegen. Ik zie wel wanneer ik instort. Ga i.i.g. morgen nog niet aan het werk.
  Niet 100% fit werkt echt niet. Trouwens: de collega’s vallen momenteel bij bosjes om, ik ben echt niet de enige.

 4. Heeft niet echt iets met het klimaat te maken (hoewel? Ik mis het licht!)
  De periode tussen herfst- en Kerstvakantie is wreed lang en ook druk met schoolexamens, rapporten en niet te vergeten allerlei festiviteiten op het eind. De meeste leraren storten in vlak voor of aan het begin van hun vakantie. Zonde!

 5. Licht, ja de zon. Het kan hier ook koud zijn maar die zalige strakke blauwe lucht met DE ZON. Van de week heb ik zelfs nog op m’n terrasje koffie zitten drinken in het zonnetje. ZALIG.

 6. Ik begrijp echt de zin van lichttherapie. Ik heb gedurende de winter een chronisch gebrek aan licht, word echt depri van het feit datik bij donker van huis vertrek en bij donker terugkeer. En dan kan je wel zeggen dat de dagen lengen na 21 december, het duurt nog zeker 2 maanden voor je daar echt wat van merkt.
  Ik zou nooit een Lapse kunnen zijn: een half jaar in het donker!

 7. Ik haat deze tijd, een dag zonder blauwe lucht is een verloren dag voor mij. Kan er niet tegen, ben blij als het weer voorjaar is. We zijn een keer boven de poolcirkel geweest. Daar is het dus een beetje lucht tussen 11:00 en 15:00. Het zelfmoordpercentage is daar gedurende die tijd hoger. Begrijpelijk vindt ik.

 8. Mijn vrouw heeft er ook erge last van. In februari is ze echt niet meer te genieten. Ze heeft zelfs een tijdje lichttherapie gehad, in Nederland. Een uur per dag voor een TL-bak. Maar een wintersport (lekker hoog, veel zon) wil ook helpen. Ik hgeb net vandaag geboekt voor begin februari. Weekje naar een piepklein appartmentje aan de voet van de pistes in Notre Dame de Belcombe. Kent iemand dat?

 9. Dineke in mijn bedrijf had ik kleuren sauna cabienes met rood groen en geel licht ookal zit je er maar een kwartier in je merkt gelijk aan je stemming in welke kleur je hebt gezeten. Ik werk het liefst in een geel/oranje kamer mijn meeste sites die ik ontwerp aan waar ik vrij ben in het kleuren gebruik zijn ook geel oranje.
  Wat ik wil zeggen is pas je huis aan en koop event. een lichtbak met voldoende lux om winter-depressies tegen tegaan.

 10. He windowsxp heeft weer een lek De franseversie moet om veiligheidsreden geupload worden de nederlandse nog niet.
  Dat doen we wel als het te laat is.

 11. HA, ik heb sinds een week een mac. (voor de zekerheid wel met een virusscanner). Als je een vaste internetaansluiting hebt kun je het beste de automatisch updates aanzetten. Hier in huis gebruiken we ook nog spybot. Spybot checked je pc ook nog op spyware. Dat zit op 60% van de home pc’s.

 12. @Roberta, ik werk vaak op Windos netwerken n wil geen bron zijn van een virus uitbraak.
  @coco, hoe gemeen kan een mens zijn!!!! Ik heb hier alles over voor een blauwe lucht.

 13. Gezellig Dineke, blauw, helemaal mijn kleur. Weet nog steeds niet hoe ik foto’s in moet zetten anders kreeg je er één van mijn terras. Alhoewel ik stuur hem even per mail en dan mag jij hem op HeF zetten.

 14. De verdeinste van Tim, met geleende en verkregen steentjes heel creatief omgaan, daarna de hogedrukspuit erover (Dineke) en voilà!
  (Heeft ‘men’ mijn mail gehad?)

 15. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSL
  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSLWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT mijn piepkleine dorpje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeftttttttttttttttt nu sinds 25 november ADSL
  EN DAAR BEN IK HEEL BLIJ MEE.
  ps: liet me even gaan sorry 🙂

 16. @krek, die bedoel ik ook, Jack kwam voor in de sketch met de dode duif. Ik heb dat nog als klein jongetje met mijn ouders in Care gezien. Ik wordt oud, shit!!!!

 17. Ik was even weg, maar liet alles opn, sorry. Wanneer jij het niet bent? Komt dat omdat jij de foto nam, ongtwijfeld.
  Ik heb nu niet meer de energie om e.e.a. uit te zoeke, maar wnneer jullie (Coco en R(a) het goedvonden, wijd ik morgen een logje aan terrassen…

 18. Gaf een reactie op de film om 08.34 dat door een zekere Ted werd opgepakt. Resulteerde in “de halve maan aan het kruis”

 19. Ik moet nog beginnen met lezen, poeii.. lijkt me nu te zware kost op dit tijdstip. Heb je nog meer van dat soort reacties op andere onderwerpen, dan zijn we voorlopig nog niet uitgepraat 🙂

 20. Vanmiddag deelgenoot geweest in een Schotse Christmas lunch. De drankconsumptie in 2.5 uur door 18 man kan het cafe voor een maand draaiend houden

 21. Heb trouwens leuke foto’s vandaag gemaakt, kwam hier voor de deur een chanook landen? schrijf het goed? Kreeg het Vietnam gevoel, heel raar.

 22. Ik heb jaren bij “bescherming burgerbevolking”, moeten dienen, dus die komen niet voor mijn deur. Nee ze kwamen gewoon een speelplaats maken hier.

 23. Die combinatie ontgaat mij, een helicopter en een speelplaats.
  Tenzij de helicopter onderdeel wordt van de speelplaats.

 24. Da’s een dure oplossing om een speeltoren te plaatsen, waarschijnlijk de hele buurt uitgelopen. Is weer eens iets anders dan een hoogwerker voor je deur. Wel geinig om mee te maken.

 25. Niet helemaal, vanavond is mijn papaa met spoed opgenomen, en die gaan ze morgen openmaken.
  Kon er ook nog wel bij deze maand.
  Maar ach, wat is het leven zonder een beetje avontuur.
  Roger… nog maar een dubbele. en ook voor robert(a).

 26. Oké Dineke, ik zal de troep eerst opruimen, het raam op een kiertje zetten en de glazen omspoelen.
  Ik neem nog snel een slaapmutsje en ga dan in meditatie.
  Trusten.

 27. @robert(a), bedankt voor je belangstelling, ik wacht morgen eerst de resultaten van de operatie af, en kan je dan wellicht meer vertellen.
  Voor nu weltrusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *