Chez Roger & Françoise 21 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Goeiemorgen allemaal! Was weer laat gisterenavond, zag ik? Alien8 plant een rondje langs de velden. Je bent van harte welkom, Jørgen. Groot terrein, prik en één ezel. Maar die zie je niet vaak. Zit op zijn kantoor te tikken. Maar ja, daar is hij dan ook een ezel voor.

169 reacties op “Chez Roger & Françoise 21 juli

  1. Ja, al ben ik eerst via een internationale organisatie (Raad van Europa) Frankrijk binnengekomen. En eenmaal in Frankrijk is het denk ik ook makkelijker om iets anders te vinden.

  2. Nou, ik had het al wel in m’n achterhoofd om ooit naar Frankrijk te gaan, enerzijds omdat het een prachtig land is natuurlijk, maar ook – inderdaad – omdat ik het in NL wel een beetje gezien had; niet zozeer vanwege de drukte als meer vanwege de m.i. verslechterende mentaliteit…

  3. Dat laatste Kees vind je hier ook, natuurlijk vooral in de grote steden. Maar het blijft een prachtig land, ik vind het heerlijk om bergen om me heen te hebben, niet te hoog want dan heb je geen licht meer, maar je ziet zoveel meer dan wanneer alles plat is. En dan die natuur, er groeit en leeft hier zoveel nieuws voor me…

  4. Maar allez, ik ga mijn bed zoeken, zal wel lukken nog..:-)
    Kees, leuk om kennis gemaakt te hebben en
    Coco: sorry, te laat… haha, cu l8tr op de dag nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *