Chez Roger & Françoise 22 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Het leven gaat maar gewoon verder. Volgens mij hebben we trouwens een nieuwe stamgast. Ene Kees. Vier jaar in FR en ergens heel erg zuidelijk. Bienvenu, Kees. Veel plezier op HeF! Alle anderen ook, trouwens.

100 reacties op “Chez Roger & Françoise 22 juli

 1. Daar komen de broertjes De Boer vandaan, je weet wel, voetbal. En mijn boezemvriend Ruud. Vandaar dat ik daar op de kermis was. Want ik ken bij Ruud wel op toafel skaiten.

 2. @P: hij scant nu al zolang, ik word er niet goed van. En mijn zoon, de expert, zit te gamen op campzone. Heeeeeelp…

 3. @krek: dat advies moet je niet te vaak geven. Want het klopt zo lang de goegemeente een intel-pc met windows gebruikt. Zodra (oh, heerlijke dromen) de mac de markt veroverd heeft, zul je zien dat virusschrijvers zich daarop gaan richten.

 4. Is de hele pc traag of alleen internet? In het laatste geval zou zoonlief met zijn spel wel eens de ruimte op jullie gezamenlijke draadje naar de buitenwereld in kunnen pikken. Dan was Norton niet de (grootste) schuldige.

 5. Mkaat origenvs neit uit. De ltetres heoevn neit enes in de gedoe vloogdre te saatn voor geod bgeirp van de tkest. Je hnreses mkean er vnalzef chcoaldoe van.

 6. Als je het norton-venster in beeld krijgt, wat zie je dan? Wellicht zoekt ie wanhopig naar oplossingen om die twee niet-gedecteerde problemen te verhelpen. In dat geval kun je wachten tot je een ons weegt. Mocht je namen van de problemen zien (bijvoorbeeld in foutmeldingen), schrijf die dan op en sluit norton af. Zoek vervolgens met google naar betere oplossingen voor die problemen.

 7. @P: dachutwel!!! En dat doet ie dus al jaren! De laatste 3 jaar als toezichthouder. (“Compieter”, de naam die zijn moeder hem ooit toebedacht…)

 8. @Dineke: Norton Antivirus veroorzaakt veel problemen, dat is bekend. Deinstalleren die rommel. De rest van Norton Systemworks of Norton Utilities kun je gerust laten staan.
  Je hoeft geen Apple te hebben virusvrij te blijven, het volstaat als je voor je internettoegang andere applicaties gebruikt dan die van Microsof. Dus geen IE maar Mozilla Firefox, geen Outlook maar bijvoorbeeld The Bat voor email, geen MS-firewall maar ZoneAlarm. Dan hoef je geen virusscanner op de achtergrond te draaien, je draait regelmatig handmatig een snelle viruskiller zoals de McAfee Stinger. Dat is voldoende. Ik draai zo’n 80 uur per maand op het web met bovengenoemde combinatie (zowel onder Win XP SP1 als onder Win 98) en meer dan tien emailaccounts, en blijf (afkloppen) heerlijk virusvrij.

 9. Schwep: ik ook, virusvrij sinds heel lang met Win XP en Zonealarm + Zone-antivirus, + 4 emailadressen +msn (virusbinnehaler nr.1) + automatische updates…

 10. Neem de virusscanner van Trend Micro PC-Cillin dan heb je geen enkel probleem meer, is ook de huisscanner van Hotmail.

 11. Geen sloot gemist, ze waren d’r allemaal nog, Dave op het randje van dronkenschap.
  Ik werk al jaren met Symantec en bijna nooit (slechts 1x) een probleem gehad.
  Stil hier trouwens op vrijdagavond.
  Roger………… ik lust er nog wel één, of twee..

 12. @Iedereen: firefox en thunderbird hiero. Al die andere door jullie genoemde dingen zal ik noteren en aan de jongeheer P. doorgeven. Mag hij er wat mee doen.
  Giel ook bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *