Chez Roger & Françoise 27 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Nou, de nieuwe dag is weer aangebroken in Huize Krek. En buiten ook trouwens. Slecht geslapen. Te warm. En de hond, die onder ons raam slaapt, heeft vanacht een paar keer aanleiding gevonden voor heftig geblaf. Slecht volk op de weg? Ja, of een verdwaald poesje.

63 reacties op “Chez Roger & Françoise 27 juli

 1. Coco: fijne vakantie! Even lekker niks zorgen behalve je vent… denk ik. Of is hij erg geëmancipeerd? Heb je daar ook een pc of kan je er af en toe bij?

 2. @Dineke, het is natuurlijk ook een serieuze site met een kwinkslag, vond zelf de kop ook wel aardig, columnist geen klokkenluider meer. Maar met B kun je geen kant op, maar dat wist je al.

 3. Sicco, ik durf he-le-maal niks meer te zeggen, want wat ik ook zeg, het is altijd fout bij die man. Zou hij nou nooit eens de hand in eigen boezem steken? (i.p.v. zijn kont in de kribbe te gooien: sjees wat hebben wij gelachen…over de klok en de klepel…)

 4. @Sicco: die Viltom, daar krijg ik nou een sik van. Die steekt hier al zeker een jaar zijn kop om de hoek van de deur, gaat zwijgend aan de bar zitten en zegt geen boe of ba. Laat staan dat ik hem een NT2-cursus kan geven.

 5. Ik ook, maar ondertussen verziekt hij wel de boel, ik gaf een rreactie op weblog Menterwolde, promt weer aanvallen op mij, hij staat nu even op non actief wat reacties betreft, sssstttttttt!!!

 6. B.W. wanneer je googelt met zijn naam komen er verschillende mensen boven. Gezien zijn reactionaire reacties leek hij me een ouwe l*l, maar dat mag ik misschien niet zeggen.
  Viltom:
  Analiza 67
  Analiza 67 (Zestaw na 28.07.2005 – 29.07.2005)
  Autor VILTOM :: 00:31 :: Dodano 1 wpis
  Dineke :: 28 juli 2005 00:53 :: e-mail :: website
  wanneer je een vent bent, maak je jezelf eindelijk eens bekend…
  Skomentuj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *