12 reacties op “Morte-saison

 1. Komkommertijd, maar wel grappig. Als ik het vroeger deed zei mijn oma, pas maar op als de klok slaat blijft je gezicht zo staan.

 2. Wij hadden toch niet dezelfde oma? Die van mij zei ook altijd wie luistert aan de wand hoort zijn eigen schand. Waarom moet ik nou opeens aan B.W. denken?
  (“kont in de kribbe gooien” heb je het ooit zo zout gegeten?)

 3. Hij is grappig… vonden de kinderen ook… enne… Maaike is er eindelijk achter wat een kamerolifantje is: een beeldje van een olifant in de woonkamer…

 4. Mooier worden jullie er in ieder geval niet op. Die bovenste lijkt wel gefotoshopt. Moeten we dan eigenlijk geen foto’s van grote komkommers en zonnebloemen en zo laten zien?

 5. Wat je maar groot noemt. Maar ik ga alweer. Deze week drukdrukdruk en dan ook nog eens elke avond uitgenodigd. Geen rust in mijn kop!

 6. Ja joh, dat komt: ik ben zo’n gekke vent! Ik bedenk elke keer wat anders hè. Weet ook niet hoe dat komt. Dat gekke. Met mij is het altijd lachen! En intelligent hè. Kan overal over meepraten. Geen wonder dat iedereen me overal altijd uitnodigt.
  Het was trouwens niet helemaal waar, wij onderhouden ook één avond gasten. Maar liever heb ik de uitloop om ’s avonds nog even door te werken.

 7. Ja, nee, maar we zijn al weer thuis. Het was bij bejaarde Zwitserse buren die de kleinkinderen te bezoek hadden. Die leek het leuk als wij met onze kinderen kwamen, voor de kleinkinderen dus. Maar om tien uur waren die kindjes allemaal op. Dus was het afgelopen en zijn we alweer thuis.

 8. Een gekke vent in de Bresse, ‘kan niet wachten…
  Meepraten in het Harlings (?)…