Chez Roger & Françoise 30 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!
Ene Jean-François vindt onze logjes – zo tussen de café’s – plichtmatig. Zullen we er dan maar gewoon een tijdje mee kappen? Zomerreces? Vakantiepauze? Het zou mij niet slecht uitkomen, want de vakantieperiode is voor een freelancer traditioneel een drukke tijd (vanaf morgen vier dagen naar NL om te werken!).
Er komen hier zo’n 300 bezoekers per dag. Dus laten dat nou eens 150 losse mensen zijn. Daarvan zijn er 130 die nooit wat zeggen, maar kennelijk wel iets komen lezen. Wat vindt die zwijgende meerderheid? Zullen we onze invallen en linktips maar een paar maanden opschorten, om na de vakantie met hernieuwd élan te hervatten? Of moeten we doorgaan met elke dag wat nieuws brengen, hoe obligaat ook.
Zwijgende meerderheid… SPREEK!
anoniem mag (nepmailadres invullen werkt)

64 reacties op “Chez Roger & Françoise 30 juli

  1. Krek.: Om op de topic terug te komen: ja, drukke zomertijden, lange avonden, maar als er ergens een gaatje valt altijd leuk om even je cybercafé binnen te lopen en te zien of iemand iets leuks te melden heeft. En dat was het tot nu toe. Wat mij betreft mogen er gerust een paar cafédagen achter elkaar in één log. Verder sorry, maar sinds update van ZoneAlarm kan ik me niet meer aanmelden in WIE.

  2. En toch vind ik de tussenlogjes wel leuk denk ik ineens. Hoeft nu zeker niet iedere dag want komkommertijd maar, kweetnie meer wie ‘t zei, ‘t bepaald wel het niveau van HeF.
    Er zitten nog 2 dronken belgen op het terras die we nu naar bed gaan sturen, kunnen we er zelf ook eens op tijd in. Mi-saison…Morgen weer een topsportersvitaminepil (ook leuk voor galgje…) ,liter water met citroen en doorgaan. Straks weer heerlijk strontscheppen betondraaien. Dat je daar naar kunt verlangen, gek.

  3. Tussenlogjes: eens met Rem. Ook met de rest, verlang naar het rustige najaar met puin, bladeren en bezoek ruimen en een winterslaap; ook vreemd, was zo gek op de zomers dacht ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *