Chez Roger & Françoise 31 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Goedenmorgen allemaal. Zonnige zondag. Ik ga zo naar het koele Noorden rijden. Toch nog gauw acht uur sturen. En dat voor tweeëneenhalve dag werk. Maar goed, alles voor de klant. Nieuwe CD’s in de auto, moet te doen zijn. Veel plezier allemaal. Kom vanuit NL nog wel af en toe gedag zeggen.

29 reacties op “Chez Roger & Françoise 31 juli

 1. Zo beste mensen, op deze regenachtige zondagmorgen had ik natuurlijk even mooi de tijd om mijn website te updaten met de avonturen van de afgelopen 3 weken. Dus 3 nieuwe pagina’s erbij.

 2. @Aat: heb met plezier je avonturen gelezen….heerlijk om te horen dat het bij jou ook niet altijd zo vlekkeloos gaat….waar heb jij het eikenhout vandaan? kan je bij de het Brico Depot (ik neem aan in Nevers) ook eikenhout krijgen?

 3. Frank is het probleem T.I.P. al opgelost?
  Normaal hoef je alleen de T.I.P. maar te tekenen, even controleren of de bankgegevens kloppen. Daarna opsturen in de bijbehorende envelop.

 4. @Frank: Dat eikenhout kan je inderdaad bij Brico kopen. Normaal heb je ze in 7 x7 cm, 10x 10 en 15 x 15 cm. Maar de 15 x 15 was uitverkocht zodat ik terug gevallen ben op 10 x 10. Balken van 15 x 15 had ik iets mooier gevonden. Niet voor de sterkte maar voor het gezicht.

 5. @Coco: vnochtend zag ik op mijn CA rekening dat er 35.50 was afgeschreven met de omschrijving Dom *268607 Tip Sle Montargis D….
  nu heb ik uit de andere afschrijvingen kunnen opmaken dat Dom een automatische afschrijving is, Sle Montargis kan ik nergens terugvinden op de nota, maar het bedrag klopt wel…..waarschijnlijk is dit mijn automatische vafschrijving van het water….ik hoop dat ze de tweede door mij betaalde TIP terugstorten of zelf zien dat het dan dubbel betaald is…..zal ik maar niet meer reageren op de laatste aanmaning…..

 6. Ik denk dat ze deze week een extra emmertje komen brengen, frank… Dergelijke gulheid moet beloond worden.

 7. Roseetje voor mij.
  Krijgen morgen de sleutel van de flat in Utrecht. Kunnen we bekijken wat de schade is. Weer ‘lekker’ klussen…

 8. Bon courage Dineke. Morgen pak ik de rest van de koffers en voor 5 weken rust dacht ik. Mooi niet, we vertrekken met de “just married” daarna waarschijnlijk m’n andere zoon, vrouw en kinderen…..

 9. Ze hebben al een paar jaar proeftijd achter de rug.:-) en in oktober vertrekken ze naar de République Dominicaine.

 10. Leek mij ook al. En buiten dat: wat moet je er doen, behalve drugs.

 11. Maar goed: ik heb de badkamer bijn ontdaan van de oude verflaag. Nu kan de primer erop en de nieuwe verf. En maar hopen dat het goed gaat deze keer. Tim doet de achterkant van het huis. Ramen, deuren schuren, plamuren en opnieuw van grondverf en verf voorzien. En dan komt dat flatje nog even tussendoor: laminaat, behangen en schilderen en inrichten. Tegen de tijd dat dat af is, is de vakantie voorbij en zitten we weer in de tredmolen.
  Ik zie er tegenop, eerlijk gezegd: 3 talen geven op 3 verschillende locaties. Ik ben geen 20 meer…

 12. En is dat allemaal aan te fietsen, openbaar vervoer of met de auto?

 13. @Coco: ik heb werkelijk geen idee. Want ik heb nog geen rooster en weet dus he-le-maal niet waar ik aan toe ben. En of het fysiek allemaal haalbaar is. Zoniet, dan gooi ik de kont tegen de krib.

 14. Het is bijna tijd…..
  Ik ga een augustus-log aanmaken…
  Zonodig ververs ik het (wanneer het laden onverhoopt te lang mocht duren), maar zoals het er nu uitziet, lijkt het een fijn plan…

 15. Tjeetje hoop wel voor je dat het te doen is.
  Zo te zien is er weinig uitrusten bij voor jou. Dur, dur d’être prof.

 16. Aaahh….jaaa…da’s waar. Maar ik zie hem nog zo in zijn rompertje…. (wil hij niet weten)