Chez Roger & Françoise 6 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Een gedenkwaardig begin van de dag, waarbij Krek. zich – met lichte verbazing – realiseert dat hij de wijsheid niet in pacht heeft. Gaat het hem lukken zich in de toekomst minder eigenwijs en betweterig op te stellen? Leert hij ooit een nederige houding aan te nemen? Zal bescheidenheid hem eens sieren? De spanning stijgt! Blijf vooral langs komen bij Hollandais en France!

156 reacties op “Chez Roger & Françoise 6 juli

  1. krek: dat laatste zinnetje was echt totaal onnodig! Je had je al genoeg geprofileerd. Begrijp je dat nou echt niet?

  2. En op de goedkopere digitale compactcamera’s kan je geen sluitertijd of aperture instellen.
    Ik vraag me ook af hoe Raym de vage achtergronden krijgt bij de natuurfoto’s. Heeft hij een camera met A-instellingen of gebruikt hij Photoshop?
    (Dat kan dus wel op de Nikon5700, maar die kostte destijds mijn bruto maandsalaris…)

  3. Het is weer ouderwets laat, halsbrekende toeren uitgehaald om slingers op te hangen. Die ga ik morgen op de gevoelige plaat vastleggen samen met het feestvarken “Dave”. Oh ja, dat doe ik met een rits rats klik klak camera. Het is niet de camera, maar voor 80% de kunstenaar die een perfecte foto weet te maken. Daar ben ik tenminste wel achtergekomen in mijn korte loopbaan als fotograaf. Ik had een leermeester die met een kartonnen doos voorzien van een gaatje nog de mooiste foto’s wist te maken. Is mij overigens nooit gelukt, ik ben dan ook uiteindelijk geen fotograaf geworden :(. @Allen: welterusten en blijd weer op morgen.

  4. @Kits: kan wel zien dat jij journalist was en geen copywriter. Dat laatste zinnetje heeft wel degelijk toegevoegde waarde. Het stukje gaat over wat ik niet kan (fotograferen) en wat ik wel kan (schrijven). Dan is het stylistisch wel amusant om te eindigen met zo’n statement. Niet dat ik er zo bewust over nagedacht heb toen ik het schreef, maar het heeft wel degelijk een functie.
    Overigens vind ik het een beetje onzin om hier stukkies tekst te gaan zitten analyseren die in razende vaart zonder veel nadenken ingetikt zijn. Als jij vindt dat ik niet hoef uit te leggen dat ik kan schrijven en in één adem zegt dat ik bepaalde dingen beter niet kan schrijven dan past eigenlijk maar een reactie: “Bemoei je er niet mee, mens!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *