22 reacties op “Paris battu

 1. Dat heeft ongetwijfeld invloed gehad. En het verschil was maar 2 afgevaardigden.

 2. Ze hadden er toch 3 extra moeten hebben? dan was het 53/51 geweest….
  4e tour:
  Londres: 54
  Paris: 50

 3. @Rene: ja, je hebt gelijk, bij 2 was het 52-52 geworden. Ik weet niet wat ze dan zouden hebben gedaan.

 4. de spelen komen naar de enige stad waar ze thuishoren in 2012: LONDON !
  we waren erbij op Trafalgar Square, en het was een groot feest.

 5. Wanneer Parijs zou hebben gewonnen, waren de bommen dan daar?

 6. Nemen die Frogs nú al wraak? Of laat de IRA of El Quaida zien dat de organisatie voor 2012 zijn borst nat kan maken? Heeft het IOC al spijt?

 7. Ik vind de situarie te ernstig om er flauwe grapjes over te maken. Per slot van rekening zijn er doden en heel veel gewonden onder onschuldige burgers gevallen

 8. Afgezien van de eerste zin waren mijn opmerkingen niet grappig bedoeld. Al vind ik dat je over elke situatie grappen mag maken, hoewel soms beter is een paar weken (of jaren) te wachten.

 9. Ben net weer even bij nu.nl wezen kijken. Tjonge. Dit lijkt me inderdaad een geval waar grappen moeten wachten. Een goede vraag is inderdaad: als de OS naar Parijs waren gegaan, hadden dan Gare du Nord de Métro onder vuur gelegen?
  Ik zag van het weekend een programma over het Moslim-terrorisme, waarin duidelijk gesteld werd dat Al Quaeda bewust anti-moslim gevoelens op wil roepen. Niets is beter voor hun zaak dan dat mensen alle moslims als daders gaan zien. Want als je gematigde mensen in de hoek drukt, worden ze vanzelf minder gematigd. Het devies is mijns inziens dan ook: “Reëel blijven en niet polariseren!” Daar gaan we weer 🙁

 10. Ja, erg he… ik krijg het er koud van. 7 explosies, brrr, je zal maar vast zitten in een tunnel.

 11. De 7e van de 7e en 7 bommen. Er zal ook wel weer een speciaal aantag dagen, weken etc zitten tussen de aanslagen. Natuurlijk heeft het te maken met de G8. Net als de aanslagen op 11/9 juist op die datum waren gepland.

 12. Kan iedereen dit boek aanbevelen, hierin wordt een poging gedaan deze bloeddorst te verklaren (had ik al eens eerder gemeld – dacht ik).

 13. @Marjan 13:49 : elk nadeel hep ze voordeel…ben inenen door mijn strijk…