Chez Roger & Françoise dinsdag 14 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Goedemorgen iedereen.
Nog mijn excuses voor het Groningse gebabbel gisteravond, was niet zo beleefd. Maar ik krijg niet zo vaak de kans, met al die Hollanders om me heen
Kan het niet laten wat voor me uit te filosoferen, op de vroege en stille ochtend: wat is zo’n log toch een wonderlijk ding en met name ons café! Kijk nou eens wat een verschillende mensen elkaar op deze manier treffen. Nooit geweten dat opgesloten varkens grijs water poepen. Dat van die meter stokbrood heugt me ook nog. En allemaal zeuren over regen: de een krijgt te weinig, de ander teveel en er is iemand die alleen warme regen wil. Tisooknooitgoed.

169 reacties op “Chez Roger & Françoise dinsdag 14 juni

 1. We hadden geen tijd om de stad te bezichtigen helaas. Maison de l’agriculture is makkelijk te vinden maar een parkeerplek is natuurlijk weer een ander verhaal…

 2. Haha, ja vrijgesproken! Nee, allemaal gedoe. Blijk dat er formulieren al drie jaar verkeerd worden ingevuld en brei dat maar eens recht. Hij was erg aardig maar de dosiers gaan naar Parijs dus…Afwachten.

 3. In Montpellier zijn veel ondergrondse parkeerplaatsen.
  Jammer dat je de stad niet in kon gaan.
  Het is echt een gezellige stad met een enorme plaats met allemaal terrasje en winkels.

 4. Ach, Cor doet dan verder ook niet moeilijk over een parkeerplaats. Gewoon of livraisons zetten hè, altijd plek. Geen bekeuring. Ga nog wel eens kijken daar als het onder de 20 graden is. Of komt dat niet voor in Mp?
  Ben ook niet zo’n winkeltje-in-winkeltje-uit mens trouwens. Terrasjes daarintegen…

 5. Ja hij snapte wel dat het een taalprobleem was maar Parijs is minder mild natuurlijk. Bovendien had ook een groot deel van de franse boeren het slecht begrepen (gelukkig).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *