Le site des petites frustrations et amertumes


Ik kwam een vreemd log tegen……vreemd en fascinerend tegelijk……vol gedachtenspinsels, filosofietjes…….
Misschien vinden jullie het leuk….. misschien niet….wie zal het zeggen……

8 reacties op “Le site des petites frustrations et amertumes

  1. Ik wel. Maar ik kom niet eens aan de Volkskrant van afgelopen zaterdag toe… Zo veel leuks en interessants en stimulerends te consumeren. Zo veel te kiezen. Maar als je Frans wilt leren, dan is zo’n site met gedachtenspinsels en filosofietjes véél interessanter basismateriaal dan bijvoorbeeld een krant. Bovendien heb je dan een excuus om je te verlizen in deze merel roze-achtige, eindeloos fascinerende praat: “Ssssst, laat me lezen. Ik leer Frans.” Een site vol tekst, die meer zegt dan duizend foto’s.

  2. mij is dat vreemde log eerlijk gezegd een beetje chaotisch. Ik word zo afgeleid door de vorm dat het Frans me bij vlagen boven de pet gaat.
    En die merel, ach, wat zal ik zeggen? Het is goed geschreven.

  3. @Jeanne: een van de bekendste weblogs van Nederland, en al een paar keer hoog in de jaarlijkse webby-awards. Voor dágen leesvoer.

  4. Dank, dank, Dineke! Heb hem meteen gebookmarked. Goed geschreven. Zal eens aan Nathalie vragen of die teksten bruikbaar zijn voor haar Franse les.