Chez Roger & Françoise, dinsdag 28 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

De honden huilen, de karavaan trekt verder. (volkswijsheid)
Dubrownik is nader dan u denkt. (krek.)
De ploeg, hij boerde voort. (Kamagurka)
Biertje? (Heineken)

68 reacties op “Chez Roger & Françoise, dinsdag 28 juni

 1. Ben nog aan het bijlezen…maar ik neem de honneurs wel waar, de laatste gasten zitten weliswaar ng op het terrs, maar die hebben mij niet nodig…

 2. Ha! Die Sicco….Vissenkom is allang opgedoekt. Zag eruit als groentesoep.
  Zonder gekheid: jarenlang een groot aquarium gehad, maar toen er op een gegeven moment een ziekte in kwam, na aanschaf van nieuwe vissen (stip, ofzo) waren we aardig ziek, net als de dure vissen. Bak ging naar een neefje

 3. Ik ben weer helemaal op de hoogte, heb mij door 4 dagen
  café heengeworsteld. Een hoog vermakelijkheidsgehalte.
  Morgen weer een hoop werk te verstouwen dus ik taai af.
  Het valt me op dat ik steeds vroeger het bed opzoek.
  ‘t zal toch niet dat de jaren gaan tellen!
  @Allen, trusten en een prettige dag morgen.

 4. Kreeg opeens wat mails uit Groningen, ook van een politica met de vraag of ik morgen wel mag stemmen. Nee dus, maar ik ben wel een bezoeker van de stad en daarom geef ik wel mijn mening heb ik geantwoord.

 5. Waar, waar. En het hoeft nog niet afgelopen te zijn. Maar nou is het rustig. Ik kan het je aanraden, al moet je natuurlijk wel een goede aanleiding hebben. Je kunt niet zomaar iedereen er uit flikkeren. Ze moeten het er eerst aantoonbaar naar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *