Zoek niet verder…


Behalve voor het verspreiden van bedrog, wantrouwen, racisme, prøn, haat en andere vuiligheid is het internet gelukkig óók een prachtig medium voor een heel andere boodschap: die van het gelukzalig accepteren van een hogere macht. Nou ben ik zelf niet zo gelovig. Maar een positief geluid is toch ook wel eens verfrissend, niet waar? “Ne cherche pas dehors, ne cherche pas ailleurs, le plus beau des trésors ce cache dans ton cœur!” Zingen is dubbel bidden!

12 reacties op “Zoek niet verder…

  1. Daar moest ik ook meteen aan denken. Al lijken me deze mensen oprechter, want ze zijn rechtstreeks uit het kerkkoor doorgestroomd. Voor GH was het toch meer een carrière-move heb ik het idee.

  2. Ja, daar heb jue gelijk in. Meer Elly en Rikkert. (waar haal ik deze trivia nu weer vandaan?)

  3. @Krek: Wees maar niet bang dat de Paus komt klagen over dit onderwerp, is ver beneden zijn niveau.

  4. Hm, kvind het toch wel iets hebben, maar dat komt waarschijnlijk omdat het zo onbeschrijflijk gevoelig Frans is, alsof ze in je huiskamer staan te zingen voor jou… Zonder gelovig te zijn kan je dit toch gewoon mooi vinden?

  5. @Monique: gelukkig.
    @Kits: die mensen menen tot in hun diepste diepste wat ze zingen. Je hoeft het niet met hun boodschap eens te zijn om dat mooi te vinden.

  6. Hoog korfbal-gehalte, maar wel sympa.
    Over het niveau van de paus valt nog wel wat af te dingen