Chez Roger & Françoise, dinsdag 29 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Een weblog is een levend ding. Elke keer als je besluit om iets te zeggen, of juist niet te zeggen, neem je een beslissing die de toekomst van het log beïnvloedt. Bezoekers komen, bezoekers gaan (door). Sommigen dragen iets bij, anderen doen af aan de sfeer en de inhoudelijke kwaliteit van de reacties. Helaas is het niet altijd duidelijk welke actie leidt tot welk resultaat. In mijn vak zeggen ze wel: “De helft van elke reclame-euro is weggegooid geld. De vraag is alleen: welke helft?”
Gelukkig maakt het ook niet erg veel uit of er in het café nu 400 reacties zijn, of slechts 40. We worden er immers niet voor betaald!

335 reacties op “Chez Roger & Françoise, dinsdag 29 maart

  1. Ronaldus: ja, is heel proces maar dan krijg je zuurdesembrood. Dat is (zeggen ze) ook gezonder en ik vind het leuk om te doen, de zuurgraad verschilt in elk land, zelfs per gebiedje of dorpje, mijn brood is totaal niet zuur dus, gewoon heel fris.

  2. Ronaldus: ik moet zeggen ‘gistcellen’ vangen, die schijnen door de lucht te zweven, overal, en ze zijn net zo verschillend als er bacteriesoorten zijn… 🙂

  3. Begreep ik al Ronaldus… 🙂
    Trusten, te laat, maar die bisou voel je vast wel.
    Goeienacht onbekende, ben ook weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *