
Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!
Een weblog is een levend ding. Elke keer als je besluit om iets te zeggen, of juist niet te zeggen, neem je een beslissing die de toekomst van het log beïnvloedt. Bezoekers komen, bezoekers gaan (door). Sommigen dragen iets bij, anderen doen af aan de sfeer en de inhoudelijke kwaliteit van de reacties. Helaas is het niet altijd duidelijk welke actie leidt tot welk resultaat. In mijn vak zeggen ze wel: “De helft van elke reclame-euro is weggegooid geld. De vraag is alleen: welke helft?”
Gelukkig maakt het ook niet erg veel uit of er in het café nu 400 reacties zijn, of slechts 40. We worden er immers niet voor betaald!
was 300…..
doe maar een laatste Grenache Ronaldus… kan je toch niet voorbij laten gaan he…
Was je er nog Kitty
ja coco…
Iedereen is foetsie
Is je brood al gaar
nee hoor
nog niet coco,
maar wanneer gaat je zoon nou trouwen cook?
die reactie sloeg op “iedereen is foetsie” en niet op gaar brood (wat een tijd om brood te bakken) of die Grenache…
Ronaldus: tsja… wat IS tijd….
@Kitty 9 juli
aha! ok Coco, dus daar sloeg dat op… las wel iets maar wist niet waar het over ging…
Ik heb zo’n ding met een timer, wordt je ‘s morgens wakker met de geur van vers brood…… is niet verkeerd.
Ronaldus alleen de geur of ook brood?
Heb ik ook maar wil er liever bij zijn… ik ‘vang’ namelijk mijn eigen gist hier…
Zelfs het brood is helemaal goed…, warm, laagje boter met suiker.
@Kits; gist vangen ?
@Kitty wat bak je voor brood, bruin volkoren hmmmmm…..
Ronaldus: ja, is heel proces maar dan krijg je zuurdesembrood. Dat is (zeggen ze) ook gezonder en ik vind het leuk om te doen, de zuurgraad verschilt in elk land, zelfs per gebiedje of dorpje, mijn brood is totaal niet zuur dus, gewoon heel fris.
Coco: ja, geen wit! Altijd campagne, veelgranen enz
ik heb wel een paar hele leuke zelfbakbroodsites… hihi, misschien leuk voor een log een keer?
@Kitty heerlijk.
Ik ga nu naar bed, een rot stress dag achter de rug.
Trusten allemaal.
@Kitty goed idee, stel het voor aan Dineke.
ok, slaap lekker coco! Zal het proberen te onthouden…
Ik heb nog steeds geen flauw idee wat gist vangen is.
Zoek het wel ff op in een kookboek.
Gut, het is alweer morgen!
Ronaldus: ik moet zeggen ‘gistcellen’ vangen, die schijnen door de lucht te zweven, overal, en ze zijn net zo verschillend als er bacteriesoorten zijn… 🙂
Even proberen of ik deze hier kan krijgen, gaat over speltbrood maar dat is ook gewoon een soort graan hoor.
ok, gelukt! ik kan het ook…:-)
@Kits, geweldig… een link. En vooral die pasage over het vangen van bacterien 🙂
Ronaldus: gewoon ff googlen op zuurdesem, rolt alles er vanzelf uit.
ik bedoel “gistcellen”
@Kits, ik ga d’r ook vandoor, morgen een stevige dag voor de boeg. Trusten.
Begreep ik al Ronaldus… 🙂
Trusten, te laat, maar die bisou voel je vast wel.
Goeienacht onbekende, ben ook weg.