Chez Roger & Françoise donderdag 10 februari


Klik logo voor smoelenboek.

Nieuwe dag, nieuwe kansen?
Volgens mij wordt dit een kansloze dag, de regen klettert tegen de ruiten, het ruikt binnen naar natte hond en naar….: getver, het is die kachel!!! Wat is hier gister gebeurd?
Gelukkig maar dat Roger die camera heeft geinstalleerd:

527 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 10 februari

  1. Maar ik denk dat Krek boos wordt als ik berichtjes blijf posten.. Ik rijd trouwens een Renault Clio. Als we het toch over auto’s moeten hebben. Heerlijk autootje, maar niet voor de echt lange afstanden. Na 150 km wil je toch wel een pauze. Lijkt me wel kicken, een auto waarmee je in één ruk naar Parijs kan rijden. Zeker als je een all-in-lease van de baas hebt; betaalt die ook nog je benzine ook 😀

  2. Krek krijg een e-mail berichtje voor elk berichtje dat we posten. Dus toen we vorige keer aan het tellen waren, werd hij een beetje chagarijnig. Wat wil je ook; -tig berichten in je mailbox met alleen maar nummers.
    Kennen ze in Frankrijk ook het zgn. laatste rondje zoals hier? Ik vroeg laatst aan Franse gasten :”Vous desirez de commandez quelquechose pour la tournée dernierre” en toen zeiden ze nee. En na die tijd bestelden ze toch nog wat 🙂
    Nog uitgebreid complimenten gekregen voor mijn Frans: zijn die fransen zulke slijmjurken (ze zijn niet de eersten) of zou er toch nog hoop zijn?
    (ik schrik altijd van buitenlanders die NL’s proberen te praten; vraag me altijd accuut af of ik ook zo in het Engels, Duits en Frans klink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *