Chez Roger & Françoise donderdag 12 mei


Klik logo voor smoelenboek.

Dacht ik ff snel een bakkie te kunnen doen, moet ik eerst die tent weer opgengooien…
Haast, haast
Krantje, croissantje en dan snel naar school……

98 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 12 mei

 1. @marjan: Ik moet bekennen dat ik wat distels en ander hinderlijk prikkend spul minder zen ben. Dat gaat rigoureus weg. Hier en daar moet ik wat brandnetels laten staan, want Nathalie gebruikt die voor haar culinaire toverkunsten. En de haag van sleedoorn (prunelles) mag blijven, mits onder contrôle. Zonder prik blijft er nog heel wat moois over…

 2. @krek: niet jaloers worden man, jouw pen is minstens zo scherp en ik zou willen dat ik elke dag weer een aardige link of tip wist te vinden voor al die HeFers. Af en toe ben ik wat lang van stof en ik maak een verhaal graag af tot het eind. Is ook een afwijking van beroepsschrijvers.

 3. @frank: zo’n gemaaid graspad gaat heel goed met een bosmaaier. Bij ons is er na verloop van tijd klaver gaan groeien, dat kan er heel goed tegen dat je erover loopt. Voor de rest is het vooral een kwestie van laten staan. Of hier en daar wat zaailingen van struiken of bomen verplanten, dan blijft het natuurlijk.

 4. @Schweo, waar gebruikt Nathalie dan brandnetels voor? Ik heb weleens geprobeerd er thee van de maken, maar dat was niet echt lekker….

 5. @remke: hoe oud is dat document over fosse septique? Ze hebben het zowaar nog over het gebruik van asbest (amiante) voor bepaalde onderdelen.
  En je mag inderdaad niet over een uitvloeiveld rijden, want dan klinkt het in en wordt dus minder effectief. Bomen en grote struiken planten mag ook al niet. Dus een ezelveldje!

 6. @Marjan: hoe kom je daar nu bij? Henk R. heeft een site over Drenten. Ik ben -bijna- volbloeds Groningse. Vader uit Glimmen, moeder uit Zuidlaren (OK, ik geef toe dat is op de grens) en geboren in Stad, (wat de Groningse naam voor Groningen is)

 7. staat er op HEF iets over webhosting in frankrijk ?
  volgens mij lopen ze hier 10 jaar achter op dit gebied

 8. Marjan@ ja heel goed heb de locale weten te overtuigen
  dat ik best een lekker potje kan koken
  de toerist komt wel daar ben ik niet bang voor
  maar in de winter moet ik het van hun hebben

 9. Dat klopt marjan ik heb een surpricemenu op de kaart staan
  Er werd gezegd dat willen de fransen niet de willen weten wat ze krijgen
  Nou geloof me 70% besteld gewoon een surprisemenu

 10. ik leef en woon in frankrijk dus zal ik het met de dingen hier moeten doen
  klinkt raar misschien
  het zelfde met tuinplanten in nederland stukken voordeliger maar heb ze toch hier gekocht

 11. Een echte Fransman geworden, lijkt me sterk dat ze geen fatsoenlijk bedrijf hebben in Frankrijk om een website in de lucht te houden. Of je gebruikt je eigen computer.

 12. heb wel contact gehad met alphamegahosting
  een bedrijf in belgie en ned
  maar ze wilde bankgegevens van me maar niet de franse beetje raar voor een internet host
  world wide web gaat dan niet meer op
  kan ze makelijk geld overmaken vanuit frankrijk maar werd niet goedgenoeg gevonden

 13. Edwin: ik ben erg tevreden over coorda.com. Zitten op Ile de la Réunion. Is een Zwitser, maar doet gewoon internationaal zaken. Overigens kan ik je persoonlijk ook serverruimte bieden. Een directory op en-france.nl. Bijvoorbeeld edwin.en-france.nl. Is wel aardig, die combinatie NL en Frankrijk. Verder is dat natuurlijk de toekomstige plek voor hollandais.en-france.nl, dus een domein met groeipotentieel!

 14. @Schwep: was een grapje. Ik ben nooit jaloers op mensen die beter zijn in iets dan ik. Bovendien ben ik erg blij met lange inhoudelijke verhalen op HeF. Dat is waardevolle content en leuk om te lezen bovendien! Ik refereerde met mijn opmerking aan een inhoudsloze babbelaar die mij betichte van jalouzie op een dito collega-weblog.
  Shit, wat een tekst nog, op dit Ruttevolle uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *