Hou ’s even vast, Mamaloe…

Pompompompompom… ben je zomaar wat aan het rondkijken op internet, val je ineens met je gat in de boter. Parijs, vanouds al ohlala, blijkt al jaren over een heus erotiekmuseum te beschikken. Een artistiek hoogstandje!

31 reacties op “Hou ’s even vast, Mamaloe…

 1. als ik gewoon wat rond kijk kom ik deze voorwerpen nooit tegen op het net , welke zoek termen gebruik jij ?

 2. @FRank: ik had nog steeds een logje in de wacht staan over Willem, maar vind deze site niet erg inspirerend. Wel kwam ik daar de link naar het behoorlijk inspirerende erotiekmuseum tegen. Wat dacht je dan? Dat ik op zoek was naar het woord ‘kunstpenis’?

 3. Alles? Dat is wel erg veel. Waar staat dat dat moet? Ik wil wél graag proberen in mijn leven het bungeejumpen over te slaan. Sterker nog: dat gaat zeker lukken. Verder hoef je je geen zorgen te maken om mijn ervaringsruimte. Ik weet aardig de weg op het web, óók als het gaat om de wat meer obscure buurten. Tips nodig?

 4. @krek: jij hebt echt heel erg je best moeten doen om die site te vinden. Paar maanden geleden heb ik me wezenloos gezocht en het niet kunnen vinden ivm dit bericht. Terwijl ik me verbeeld toch heel aardig te kunnen zoeken op het net.

 5. in de categorie ‘hou ‘m even vast’ mag natuurlijk ook de graftombe van Victor Noir op Pere Lachaise niet ontbreken.

 6. @Peter: oud nieuws…hebben we we al eens een logje over gehad…even zoeken….

 7. H? K? ik ben de weg kwijt 🙁
  Maar…ik heb wel ooit eens… ergens…een artikeltje bewaard over verzamelaars van erotische kunst.
  Maar mijn archief is nogal rommelig. Net zo chaotisch als ik dus. Eigenlijk.

 8. En toch..Krek…ga es googlen met “B.Zach” en je wordt verwezen naar alle Ebay sites die erotische beeldjes van ‘m verkopen…

 9. Toen ik die H in een K veranderde, hadden we het over mogelijke varianten van het woord B(al)Zack. Het was dus een graaaaapjuuuuuh!
  Al zou ik serieus best zo’n mooie penis willen hebben.

 10. Ja Hallooooooo
  *wordt met een C geschreven* Balzac bedoel ik…

 11. Shit, Krek, beetje rustig, die Rutte is al soldaat gemaakt zeker?

 12. @Willem: je bent een cultuurbarbaar! De striptekenaar Willem is van Nederlandse afkomst, maar beroemd in Frankrijk als satiricus. Ik heb in de kast een boekje van zijn hand staan dat heet Les aventures du Prince Bernard, uit de jaren van de Lockheed affaire waarin de prinsgemaal met de grond gelijk wordt gemaakt. Dat jij denkt dat deze site ook maar iets met jou te maken heeft, zegt meer over jou dan over mij. Dacht je soms dat ík dit site in elkaar geknutseld had? Om jou te pesten? Wat een sneu mannetje ben je toch eigenlijk. Sukkel!

 13. @Dineke: Coco zei ‘ballenzach’. Ik dacht dat jij dat zei en maakte err b…zacK van. Aan Honoré had ik nog niet eens gedacht. De Rutte is nog niet op. Maar het scheelt weinig. Goed spul, dat.
  Die Willem hè! Denkt dat de hele wereld om hem draait. Was er even niet vanavond, maar zag dat het bij de Paus ook lekker druk was.
  Heb me verbaasd bij Zembla. Waar een meisje van 16 zei: “Ja, toen ik 13 was, pijpte ik ook nog wel eens een jongen van 17 om er bij te horen. Maar daar ben ik inmiddels te oud voor.” DUH?
  Ik ga mijn kinderen pro-actief voorlichten over TMF, internet, MSN en sexueel verkeer, denk ik.

 14. Ach, toen ik dertien was had ik klasgenootjes die liedjes in brugklas-engels schreven, omdat je je in het Nederlands niet zo goed uit zou kunnen drukken. Vier jaar later schreven ze wel in het Nederlands, en stukken beter…
  Wie weet wat dat meisje nu doet 🙂

 15. @Peter; vergelijking gaat wat mank
  @Krek: die brief onder de knop bij Willem is wel lollig