78 reacties op “Chez Roger & Françoise, donderdag 23 juni

  1. Zo, nou laat maar zitten die emails, morgen verder. Ken helegaar niet meer denken jetzt. Heb deze maand ontdekt dat als je gewoon net doet of je die warmte heerlijk vind, er niks aan de hand is. Ja, je pleurt gewoon om ineens, dat wel…

  2. Was een grapje. Ik was reisleider en toevallig lidnummer 3.000 en toen ik dat bij een van de molens meldde kreeg ik een flesje Molenbitter cadeau. Fantastisch uitje trouwens, dat ik iedereen aan kan raden. Zo’n verfmolen is echt een belevenis. Vooral als het een beetje waait.

  3. Gezien de middelpuntvliedende kracht kun je dan waarschijnlijk het wereldkampioen vomeren makkelijk verbeteren. Purmerend moet haalbaar zijn.

  4. Maar nu ga ik slapen. Moet morgen een folder over het nieuwe Financieel Toetsingskader voor pensioenfondsen redigeren. Moet je wel het hoofd bij houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *