Chez Roger & Françoise, maandag 13 juni


Klik logo voor smoelenboek.

Henk vind het jammer dat url-spammers geweerd worden. Ik weet wel een oplossing: een speciaal linkdumplogje. Waar al die sukkels met onvoldoende content om een vast publiek aan zich te binden hun linkje kunnen dumpen. En waar Henk vervolgens kan grasduinen naar interessante ontdekkingen. Gaan we doen. Prettige (werk)week allemaal!

273 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 13 juni

  1. heja Rem, zo stuur je hem weer naar huis natuurlijk en leren we hem nooit een beetje kennen!

  2. @Kits: Ik kan echt genieten van mooi en correct Nederlands, verbaal én geschreven. Komt nog weinig voor. Tis niet mijn vak.

  3. ja Henk, natuurlijk, maar daar is het hier toch vaak de plek niet voor, dit is bedoelt om te l*llen en uit te wisselen, ja toch? Ik erger me wel blind aan ‘veel mooier ALS mij’ en ‘maar die kon ik nog van vroeger’ taaltjes, maar hangt ook weer van de persoon af natuurlijk, want is die toutching dat hoor ik het wel maar doet het me niks. Zo, wat een verhaal

  4. Mooi correct Nederlands is geweldig en wordt veel te weinig geproduceerd. Soms, op een onbeduidende dinsdag ochtend, als ik op de plee zit, komt er ineens een magistrale volzin in me op. Alleen spoel ik die mee door lijkt wel want ’s avonds weet ik um niet meer.

  5. leg dan een schrijfblok met pen neer in die plee. Wat mij betreft mag jij blijven zoals je bent hoor, zonder mooie volzinnen! (en af en toe iets verrassends er tussendoor…:-))
    Luitjes, maak gebruik van dit venster om jullie meteen trusten te wensen, slaap lekker later.

  6. @Kits: Met je eens. Een blunderend ‘hét Journaal’ vind ik erger dan de blunder van een op straat geïnterviewde passant.

  7. Zou jij trouwens even willen kijken of er iets (tekst) beweeg op onze site? Op de eerste pagina. Ben nog niet zo goed in frontpage nl.