Chez Roger & Françoise maandag 13/12


Klik logo voor smoelenboek.

Zie dat Frank als staat te popelen voor de deur, dus ik ben zo vrij de sleutel onder de bloempot vandaan te halen.
Goeiemorrege!

58 reacties op “Chez Roger & Françoise maandag 13/12

 1. Sta ik om 7 uur voor de spiegel me te scheren….realiseer ik mij opeens dat ik ook vandaag nog een vrije dag heb en dat mijn collega werkt….ben er dus voor niets zo vroeg uitgekomen….nou Roger geef me maar een koffie en het krantje daaar heb ik nu alle tijd voor…..en voor allen…werk ze vandaag!!!!!

 2. Goedemorgen Dineke…ik had al gezien dat jij er ook al was…maar dacht ik zal haar maar niet verder wakker maken…dit is mijn normale tijd om op te staan …..niet voor als ik vrij heb zoals vandaag….

 3. Goedenmorgen. Haalde ik toch gisteren de Franken door elkaar. De site is gewoon te Frankrijk.
  Dineke, bedankt voor het openen. Wat was jij vroeg!

 4. Goedemorgen allemaal 🙂 ik durf niet meer te kijken op dat “andere forum”. Als je namelijk HeF een keer bezocht hebt word je daar automatisch afgezeken.

 5. Is het weer zo erg, John? Schande! Een beetje beschaving kan er niet meer af tegenwoordig! Tja, had je maar niet in ons smoelenboek moeten gaan staan. Sommige mensen zien dat toch een beetje als een Wanted: dead or alive-poster.

 6. Die laatste reactie bij Frank zijn stukje over wandelen en fietsen is – aan de stijl te zien – van moderator Hans, onder zijn vaste Peter-pseudo. Hij weet nog steeds niet precies hoe hij grappig moet zijn zonder zuur te klinken. Maar kan het uiteindelijk niet laten een sneer uit te delen naar zijn ‘afvallige’ streekgenoot. Kennelijk zit het nog steeds diep. Terwijl zijn chat-item (een plek op FF om te leuteren) op veel enthousiasme kan rekenen bij dezelfde mensen die zich elders beklagen over het geleuter in ons eigen leuterhoekje. Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers.

 7. Uit die reactie spreek inderdaad een hoop oud zeer. Gewoon lekker gaan fietsen en je nergens wat van aantrekken Frank.

 8. Doe ik ook en leuke is mijn mededeling staat weer bovenaan en vandaag weer wat meer hits als anders, dus ik zit er niet zo mee.

 9. En ik weet niet of het Hans is, geen idee.Ga altijd van het positieve uit totdat er misbruik van gemaakt word.
  En deze site ontwikkelen is het leukste wat er is lekker klimmen fietsen en wandelen voor je werk wat wil je nog meer.

 10. @Krek: ben ff gaan kijken, maar ik zie geen reactie van Peter. Of is het misschien verwijderd? (vond ie het zelf ook niet kunnen, maar ik word nou toch echt wel nieuwsgierig)

 11. @Dineke, is verwijderd ik denk niet dat het Hans was.
  Blijf positief Tjakaaaaaaaaaaaaa

 12. @P2ter: Dank voor je advies, ga er meteen wat aan doen….
  Ja, ik wilde eens kijken hoe mijn tellertje werkt….ik heb ook gezien dat zo’n link in dit log wel leidt tot een (voor mij) geweldige verhoging….sinds 14.30 waren er meer dan 20 hits en het gaat nog steeds door….al is het alleen maar door de incontinenten….de vaste stamgasten kennen de site al…nu de anderen nog…..
  Iedereen dank voor de complimenten…voel me heel trots…nu het fotoalbum nog schonen en zo blijven we bezig….

 13. Frank ziet er goed uit. Nu nog een site per week en je leeft als god in Frank Rijk (mag geen puntjes gebruiken anders gaan ze denken)

 14. Hé sta ik op het W.I.E lijstje klopt er weer niets van, zal mijn fout herstellen. Ben druk geweest om mijn eigen web-site op te starten(de basis). Maar doe voor de rest wat te drinken en mij nu maar een pilsje! Verder alles goed? Ik ga zo wat eten, praten vanavond met elkaar.
  Had deze mail weer op een verkeerde dag gezet!!!

 15. Nieit jij, maar Frank, puntjes zijn gevaarlijk en Frank durft ze ook nog te onderstrepen.

 16. Nou, als het zo moet heb ik óók nog wel een paar f…cking puntjes op de i! Over die kl…terige pop-up-advertenties op die k…tsite. Dát is pas internetvervuiling. Bovendien, al houden ze zich aan de spellingregels en weten ze precies wanneer iets met d en wanneer met dt moet, schrijven kunnen ze daar voor geen meter! “Een online-magazine (aan elkaar met streepje, zou ik zeggen) ter bevordering van het uitroeien van taal- en tikfouten op het Net?” Pijnlijk beroerd Nederlands. Ik zie tien keer liever een stijlvol betoog met hier en daar een tikfout of een misplaatste d of t, dan dit soort tenenkrommend slecht Nederlands.
  Dames en heren webmaster van [url=http://www.angelfire.com/ne2/puntjes/%5DPuntjes op de i[/irl], verwittig u op het TWIST-PUNT, waar ik u met veel plezier de mantel uit zal vegen!

 17. @Krek de site heeft ook nuttige info, je kan je deukdijen met frankensteinvoedsel weg werken.
  Ja kijk dat wist jij nou niet.

 18. Moet dat niet omgekeerd: je Frankenstein-dijen met deukvoedsel wegwerken? Of je deukvoedsel wegwerken met Frankenstein-dijen?

 19. Ik probeer me in te houden….maar ik voel een stuip van mijn syndroom opkomen…kan het niet helpen…..k….k…..k…..

 20. Kan iemand ons ook aan de punten op de i helpen? Het blijft geo.h. met ons bod op een huis in Frankrijk. Eén van de erfgenamen is het er niet mee eens en dus…..noppes. Nada. Rien. Niet eens een tegenbod ofzo. C’est quelque chose.
  En dus gaan we alweer op zoek naar een leuk, betaalbaar huis voor twee immigranten-met-honden. Maar goed, laat ik niet te hard klagen. Vroegûh betekende dit weer eindeloze trips naar Frankrijk, tegenwoordig zoeft het internet de makelaars af. En dan blijkt er toch nog veel leuks te koop te zijn.
  Dusse….ik kruip even in de internet-hoek van dit café met een Calva, Roger.

 21. niet wanhopen Hanneke er zijn genoeg huisjes in Frankrijk en daar zit er ook 1-tje voor jullie tussen. er zijn ook genoeg makelaars, blijf zoeken. ik geloof zelfs dat er op FF huisjes te koop worden aangeboden

 22. Hmm, ja, dat FF…. wat zal een mens er eens van zeggen. Niks, denk ik.
  Van wanhoop is geen sprake hoor. Huizen zat. En ons eigen huis is nog steeds niet verkocht, dus haast hebben we ook niet. Zoek, zoek, zoek.

 23. t’is natuurlijk een impertinente vraag, Hannke maar voor welk budget zoek je een huis?

 24. FrankG, zag bij een site van addvocaten Stein (?) dat zij nog steeds`reklame maken om jouw huisje te verhuren!!

 25. A.s. vrijdag is de officiele overdracht van het huis….we konden er al gewoon gebruik van maken…eventuele huurders die bij hem binnenkomen stuurt hij door…als de overdracht definitief is zal hij ook de vaste huurders informeren over de eigenaarswisseling, zodat ze met mij kunnen afspreken….ik neem aan dat hij na dit weekend de site zal verwijderen….

 26. jongelui in Frankrijk, gaat het nog een beetje? lees zo juist op elysee.fr dat balkenende bij chirac op bezoek geweest is. jullie begrijpen dat ik me nu zorgen maak over frankrijk in zijn algemeenheid en jullie in het bijzonder.

 27. Leuk verhaal…
  Dave en twee klasgenoten kregen de opdracht om voor hun project “boeken” iemand te interviewen die daar beroepsmatig mee bezig is, b.v. een drukkerij o.i.d.
  Wandelen de heren doodleuk bij de schrijver “Guus Kuijer”
  het erf op om hem te vragen of hij een interview wil geven.
  De man weigert al jarenlang elk interview met de media, en wat denk je….! Hartstikke leuk jongens, bel maar voor een afspraak. Heb ik net 15 minuten zitten kijken naar een vreselijk leuk interview met de winnaar van 2 gouden en 5 zilveren griffels. Hoe succesvol pubers kunnen zijn.