Chez Roger & Françoise maandag 21 februari


Klik logo voor smoelenboek
.

Zozo. Wéér een record gesneuveld. En Hanneke heeft wel gelijk: zo aan het eind van de avond krijgt het café een hoog Waltons-gehalte
(Truste Ronaldus! Truste Remke! Truste Coco! Truste Fred….)
En dan is het zomaar ineens 21 februari…..
Wat was er ook al weer vandaag!
Wie helpt de slingers ophangen?

470 reacties op “Chez Roger & Françoise maandag 21 februari

 1. Ja, ik ‘studeer’ Frans. Ik ben dat gaan doen, omdat mijn Frans zo slecht is. Dus het bestaat!
  Overigens, ik had vroeger een vriendin, en die gaf al een paar jaar Frans in Nederland. Leerde op de camping een leuke Franse vent kennen en toen hij na een paar dagen, onvermijdelijk, vroeg wat ze voor de kost deed, zei ze: secretaresse. (schaamde zich ervoor dat ze als franse juf zo slecht frans sprak). Echt gebeurd!

 2. Die Fransen daarentegen, schamen zich nergens voor. Ik heb meer dan een Franse leraar Engels gesproken, die ik echt niet kon verstaan (in het engels dan)

 3. zo dit is nog eens heerlijk stil…nou ja heerlijk, saai dus.
  net d’n corresnor uitgezwaaid die wonder boven wonder nog door de sneeuw boven geraakte. en dat met een geleende 205…wereld auto. of goede chaufeur. zal het laatste wel wezen. @willem, ja lachen hè die titels, vooral op nostalgie kunnen ze er wat van. Ik heb daar trouwens wel de helft van m’n frans geleerd; radio luisteren. het begon met receptjes ‘s ochtends (erg leerzaam omdat het altijd over hetzelfde gaat) en inmiddels kan ik de grapjes ook aardig volgen. maar goed, zit ik hier eenzaam te nachtbraken waardoor dus de pups ook niet kunnen slapen omdat ze nog licht zien branden. @dineke, zei jij dat niet, dat zwarte labradors niet op te voeden zijn? lijkt er wel op….
  oh god, nu gaan ze massal piepen.
  nou tot morgen dan maar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *