Niet naar beneden kijken!


Het lijkt me een interessante site, met uitleg en hulp en achtergronden en eventueel zelfs discussies met lotgenoten. Ik zou er dus graag even naar toe surfen. Ik ben nieuwsgierig en ik weet dat het goed voor me zou kunnen zijn. Maar ja… ik durf niet!
Scrollophobie.

7 reacties op “Niet naar beneden kijken!

  1. Dit is wel een hele enge…. nadat ik al mijn moed had verzameld om erop te kijken, werd ik van het net afgegooid… ik durf niet meer…

  2. Hij is nog enger als je het geluid er bij aanzet.
    De geografische visualisering van de bezoekers is misschien een idee voor hollandais.web-log om de Inconnu(e)(s) te traceren?

  3. Ja, die is wel cool hè. Al die punten die offline zijn, zijn kennelijk geregistreerde fobici. Zo’n kaartje met van die oplichtende puntjes geeft mij alleen wel een beetje het gevoel dat er de hele tijd iemand in de gaten zit te houden wat ik aan het doen ben. Die ziet dat ik inlog. Die weet wat ik bekijk. Die mijn geringste beweging met argusogen volgt. Maar dat kan natuurlijk niet. Toch? TOCH???

  4. Big Brozzer enzo. Ik vind die watergeluiden wel ontspannend. Ik moet er alleen zo van naar de weecee.

  5. Heb ‘m net uitgebreid bekeken. Ik had nergens last van….ehhh…iemand uit Slovenie ziet dat ik inlog…heeeelp..