De Franse Consumentenbond


Zelf ben ik al jarenlang trouw lid van de consumentenbond, die me al even trouw maandelijks hun magazine toezenden. Voor dezelfde prijs als in Nederland, wat een service! De vergelijkbare organisatie in Frankrijk koos de lekker wegbekkende maar weinig toekomstbestendige naam “Soixante millions de consommateurs“. Op hun site vind je tests (sommige gratis, de meest actuele tegenbetaling te downloaden), discussies, uitgebreide kritieken op producten en producenten. Lekker leesvoer.

3 reacties op “De Franse Consumentenbond

  1. O, joepie! Dank, dank, dank. Ons lidmaatschap van de Nederlandse CB is al opgezegd, maar gelukkig is er dus ook een Franse variant.
    Voor als we aan vervanging van de wasmachine toe zijn, bijvoorbeeld.

  2. Ik denk dat ik ook mijn lidmaatschap van de bond maar opzeg en het magazine van 60mil. neem. Het productenaanbod is hier toch anders dan in NL.