Chez Roger & Françoise, maandag 28 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Zo’n verwarrende maandag, die eigenlijk ook een zondag is. Door interventie van Dineke en haar zevenblad is mij de dubbele schaamte van drie cafés zonder tussenlog bespaard gebleven. Dea ex machina.
En nu moet ik werkelijk slaapjes gaan doen, want mijn goede vriend Ruud H. wil morgen om 6.30 uur op, om lekker op zijn gemakje naar NL te kunnen rijden. Dit keer maar niet over Luik, want heen was hij ruim 10 uur onderweg!
Prettige dag allemaal!

392 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 28 maart

  1. na jaren lang aan de wiskey te zijn geweest, ben ik hier in la douce france overgegaan op de cognac. Bevalt een heel stuk beter moet ik zeggen, vnl die hoofdpijn (die er niet is). Aan boord vroeger, was je na een uur varen het meeste wel kwijt maar op de wal ligt dat beduidend anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *