Chez Roger & Françoise, maandag 28 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Zo’n verwarrende maandag, die eigenlijk ook een zondag is. Door interventie van Dineke en haar zevenblad is mij de dubbele schaamte van drie cafés zonder tussenlog bespaard gebleven. Dea ex machina.
En nu moet ik werkelijk slaapjes gaan doen, want mijn goede vriend Ruud H. wil morgen om 6.30 uur op, om lekker op zijn gemakje naar NL te kunnen rijden. Dit keer maar niet over Luik, want heen was hij ruim 10 uur onderweg!
Prettige dag allemaal!

392 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 28 maart

 1. IK heb een Pivot-log klaar staan. Het lukt me alleen niet het template te veranderen. Misschien moet ik Giel eens vragen. die isa duidelijk expert op dit gebied. Zo te zien heeft hij alle ins en outs van zijn weblogprogramma benut. Het lijkt wel kermis, daro.

 2. Oh, excuus, je hoort ook bij de geëvolueerden, dat was me even ontgaan. Korsakow, waarschijnlijk. Amnesie is een ziekte waarvan de naam me helaas is ontschoten.

 3. Ik giet ondertussen de citroenthee van de paus in de plantenbak en neem een biertje, misschien dat er dan een idee komt voor een nieuwe log

 4. @Giel: Bedankt.
  Alleen werk ik in Freeway, en ben ik een nitwit als het om techniek gaat. Maar het zal me eens lukken dit weblog te hercreëren op mijn eigen serverruimte.

 5. @Willem: het lastige van een weblog, en Giuel zal dat beamen, is dat je elke dag (liefst) iets nieuws moet bedenken. Gelukkig helpt Dineke me af en toe over een dood punt heen, en krijg ik regelmatig tips van René en John:P. Anders zou ik ook opdrogen, vrees ik. Jij iest nu voor een log met veel reacties op het nieuws. Kan, maar daarvan zijn er al erg veel. Waarom niet een boerenlog? Dat lijkt me een gat in de markt. Een platform waar geëmigreerde agrariërs kennis uit kunnen wisselen. Ook voor jezelf leuk, want zo leer je nog eens wat. En veel interessanter dan dat eeuwige gelul over allochtonen (zei hij schuldbewust).

 6. En nou is W. weer pleite. Freeway is een programma om sites mee te bouwen. Lijkt erg op Quarck Xpress, alleen als je klaar bent met je vormgeving druk je op ‘publish’ en dan maakt Freeway er dus een site van.

 7. Ja, maar ik weet niet wat ik doe. Dat is het probleem. En om nou html-code te leren… ben al blij dat ik mijn d’s en dt’s uit elkaar kan houden.
  Wel kan ik ‘m eerst bouwen in Freeway, dan de blog-codes invoegen waar ik ze wil hebben en dan ftp’en. Daar was ik mee begonnen, maar het vlot niet.

 8. Het klinkt eng, Giel, alleen weet ik niet wat het betekent. Voor alle zekerheid zal ik het nooit meer doen. Moet sowieso even wat gezelligheid in mijn huisgezin verspreiden, anders wordt ik naar de stal verstoten. Of neemt mijn vrouw me op in haar MSN. Brrrr. Later! *loopt achteruit buigend het vertrek uit*

 9. ik kom niet verder dan JavaScript, Java, Rexx, en nog zo wat gedoe…. maar PHP (en niet ” Nee, PHP, dammit”) nou nee, heb ik hier niet staan….

 10. @fred: ik klop html nog met de hand en kan daar kant-en-klaar0-scriptjes invoegen, maar vind pivot ook nog knap ingewikkeld. Dat heeft niets met php te maken, maar gewoon met de structuur. Heb nog geen heldere uiteenzetting gevonden hoe je dat precies aanpast aan de stijl van je eigen site.

 11. @necrofiel :: 28 maart 2005 23:36: ik ben hier in het echt hoor…. waarom zou ik aardig of vriendelijk moeten zij? zeker tegen een necrofiel!!!! nou nee, laat maar, ga je eigen lij…(en vul de zin aan)

 12. na jaren lang aan de wiskey te zijn geweest, ben ik hier in la douce france overgegaan op de cognac. Bevalt een heel stuk beter moet ik zeggen, vnl die hoofdpijn (die er niet is). Aan boord vroeger, was je na een uur varen het meeste wel kwijt maar op de wal ligt dat beduidend anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *