Chez Roger & Françoise, samedi le 19 février


Klik logo voor smoelenboek
.

Helemaal fris. Toiletten gedaan door Aat, na zijn faux-pas
Tafeltjes gelapt, zinc zindelijk, vloer geveegd.
We kunnen er weer tegen….
WEEKEND!!!!

192 reacties op “Chez Roger & Françoise, samedi le 19 février

 1. Af en toe moet je ff ingrijpen. Joh, anders moet im orgen weer zo vroeg opstaan om dei tent open te gooien. Doe ik het gewoon nu, naar Kreks voorbeeld.

 2. @Coco. Ff gemappied? 160 km is inderdaad niet echt ver. Overigens, wij hebben hier na 2 jaar nog absoluut geen spijt van onze beslissing om in de Midi te gaan wonen.

 3. @Dineke, had ik best willen horen, een brugpieper met talent. Ik vind het geweldig als ik jonge mensen een knap stuk muziek zie maken. Meestal ben ik dan razend jaloers.

 4. Dank, Fredrik. Maar ik ben tevree. Met mijn laatste glas Grappa.
  @Ronaldus: dat joch speelde piano met het grootste gemak! Keek om zich heen. Zijn stem was natuurlijk nog niet geweldig, maar wat wil je, 12 jaar. Mar dat pianospel: ongelooflijk!!

 5. OK, Remke, naar bed, jij bent inmiddels onbekwaam. Je zit me daar ongegeneerd met Henk te flirten. En je weet dat ik als uitbater verantwoordelijk ben voor wat jou overkomt op weg naar huis.
  Fredrik: bedankt voor de uitleg. Mijn verhaal is makkelijk te traceren via het smoelenboek. Gek, dat sommige mensen wél meteen de juiste toon weten te treffen. En zeg nou zelf, al is het geen chat, het gaat toch best prima zo?

 6. OK, Remcoco, wie werpt zich op om een mooi kaartje te maken? Initiatief graag! Je denkt toch niet dat ik hier alles zelf ga zitten doen? Wie denkt je dat die gratis pistache-nootjes inkoopt? Roger zet ze alleen maar op de bar hoor!

 7. @ha die krek
  Je verhaal had ik al eens eerder gespot. Vandaar mijn dubbele belangstelling om nu ik “eindelijk” adsl heb ook eens wat meer een blik te werpen.
  Wat die toon betreft, ach, dat weet ik niet, maar ik loop al zo’n 10 jaar rond op Internet dus ik ben gewoon voorzichtig als ik me in een “nieuw” gremium begeef. Verder ben ik behoorlijk door de wol geverfd…..
  En of het prima zo gaat…. ik vind nog steeds de meeste web-based communikatiemedia nogal onoverzichtelijk. Kan zijn dat ik een ouwe conservatieve zak ben, maar doe mij maar simpele text-based email en mailinglists en usenet. Snel en overzichtelijk. Niet na ieder bericht een reload van je webpage hoeven doen. Nevertheless, ik behelp me er wel mee. Ik kijk gewoon of dit een interessant medium voor mij is. Zo niet, dan zie je me vanzelf nooit meer. Even beste vrinden… Toch!

 8. Enfin, de stemming stijgt…
  Ik sluit graag af op een hoogtepunt. Dus te bed.
  Veel plezier nog deze frisse morgen. Bedenk wel dat Frank en RobertS dit morgenochtend op de nuchtere maag nog gaan zitten nalezen (ff snel voor het voetballen van dochterlief). Staat die daar langs de lijn met een verwilderde zwaan op het netvlies.
  Truste!

 9. @Fredrik: nog ff snel dan. Vermaak je maar hier. Je zult zien dat het meevalt. En wie weet krijgen we nog wel eens een echte chathoek. In ieder geval blijkt het af en toe beter te werken dan wie dan ook kon bevroeden. Je eigen reactie op de problemen van Monique is daar een goed voorbeeld van.
  Truste 2.

 10. @dineke, cor ziet dit hele gebeuren als ernstige inbreuk op onze relatie, zonet (tijdens het plassen), mocht ik nog een kwartier…en nou moet ik alweer plassen dus word ik waarschijnlijk aangehouden in de keuken.

 11. @coco, moeten? wat moet ik? nee cor vind het niet gezellig om alleen te zitten, hij wil altijd graag nog effe lullen aan de keukentafel voor het slapen gaan.

 12. beste allemaal, mijn tijd is om. ga naar de keukentafel opdat hier ook nog een fatsoenlijk gesprek gevoerd kan worden. tadaaaa!!!!!!!!!!!! (truste)

 13. @krek
  Ik zie wel. Ik vind het kilometerslange up- en down scrollen niet handig. Verder weet ik me hier technisch best te redden. Alles zal dus afhangen van de content. En zo hoort het ook, toch?

 14. Môgge mensen. stelletje nachtbrakers. 07.05 en al 188 berichten, daar is geen bijlezen meer aan. En de plee zit al weer onder de stippeltjes…
  Roger, ff snel een croissant en een cappuccino, voor ik met de helden van Oranje Wit D9 op pad moet. ASWH uit, altijd lastig!

 15. Tjonge, het is hier net De Waltons, zo af en toe.
  Doe maar koffie en een omelet, Roger. Of moet ik daar ook al voor naar de homo-yuppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *