121 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 22 april

 1. @Krek, ik zou gaan voor een Olympus (heeft zo’n beetje de beste lenzen). En ach die verbeteringen en vernieuwingen bevinden zich meestal in de marge, waar je op dat moment veel te veel voor betaald. Een spiegelreflex staat overigens wel op mijn verlanglijst.

 2. Nee, dit was anders. Het 1e geval was een moeder in nood. Haar kinderen zaten toevallig op dezelfde school als een van de dochtertjes Harteveld.
  Hun moeder werkte op de kath. school bij mij in de straat. Daar zitten bijv. de kinderen op waar Emma en Andree altijd oppassen. Pieter leidt een groep kaboutertjes op de St Maarten Hildegardgroep. Zijn ook veel kinderen die haar kennen. Wordt een moeilijk weekend

 3. Ik bedoel ook meer dat mensen op een gegeven moment dit soort uitwegen als een oplossing gaan zien, doordat ze anderen deze uitweg zien kiezen. Dat het als het ware de drempel verlaagt.
  Enfin, ik wil er ook niet te veel over nadenken. Wens jullie in ieder geval sterkte, want dit grijpt in, als dat zo in de buurt komt.
  Lief voor mekaar zijn.

 4. Hoi Dineke, zijn vervelende zaken, vooral als het zich in je omgeving afspeelt. Ik heb het ook van dichtbij meegemaakt. Ik denk zo’n 12 jaar geleden, een gezin uit Hoofddorp, bleek een heel goede klant van mij te zijn.
  Sta je toch met kippevel op je lijf als je dat hoort.

 5. Vond nog een leuke voor Jan (ik las ‘m in ieder geval verkeerd)
  Madonna krijgt tonnenclaim voor haar kiezen

 6. Stelletje nachtbrakers hier allemaal… Roger! Hiernaast staan de helden van D9 al weer voor de deur. Hebben drie bekers melk nodig alvorens de strijd aan te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *