Chez Roger & Françoise, vrijdag 25 maart


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Goede Vrijdag iedereen.
Bedankt, Coco, voor het openzetten van de ramen vannacht.
Even snel een lap over toog en tafels.
Zo!
We kunnen er weer tegen….

237 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 25 maart

 1. Nou daar zul je niet van onderstebovenvallen Fred.
  Of staat er een glas wijn naast. Is helemaal in tegenwoordig. Doe mij maar een wijntje en een glas water.

 2. @ronaldus: ja, zo drink ik altijd mijn wijn…. maarre…. wat ik hier cyber-drink heeft meestal weinig te maken met wat ik echt drink…. als je mij hier ooit whisky ziet drinken, weet dan zeker dat ik dat niet IRL doe, want ik vind whisky gewoon vies….

 3. En toen was iedereen vertrokken.
  Ik zie net het Franse weerbericht en dat voorspelt niet veel goeds. Zou jammer zijn voor de Heffers die met de Paas in Frankrijk vertoeven.
  Roger….. zet je het even op de lat, ‘kom morgen wel betalen.

 4. shit… moet ik in m’n eentje het cafe schoon schrobben…… A!!!!! nee, die luistert ook niet meer…… boen boen boen dan maar…..asbakken (gadver) legen…. bierglazen uitspoelen…. ramen ff open…… (alsof dat helpt)… wie opent nou een schoon cafe????

 5. Nou Fred, zoveel werk is dat toch niet? In een half uur ben je klaar…. en vergeet vooral niet het afvoerputje van de biertap schoon te maken – anders heb je morgen heerlijk ruikende gist…… bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *