Chez Roger & Françoise, vrijdag 29 april


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

My father was the secretary of the SHAH OF PERSIA, who fled to a gold mine in Kenia. We need your COOPERATION to export a sum of 58.000.000 DOLLARS out of our country. You have WON THE LOTERY. Get V-IaGRA now. For long lasting happiness with your FREE STOCK APPRAISAL. Your mortgage loan has been APPROVED!
Koffie iemand?

178 reacties op “Chez Roger & Françoise, vrijdag 29 april

 1. @Peter: hij is vandaag pas open en heeft dit weekend nog een kleine kaart. Het terras is nog niet eens af. Vanaf volgende week kun je a la carte eten.

 2. Remke wil je in het arena een goeie plaats hebben denk ik dat je aan, zeg vanaf 50. Er zullen wel goedkopere plaatsen zijn denk ik. Ik ken het arena van Beziers niet, is het groot ?

 3. En Coco is ook terug. Volgens mij doen jullie wat ik ook doe: afmelden bij W.I.E. en dan even ergens ‘anders’ neuzen

 4. Dineke ik was even m’n luiken aan het dicht doen.
  Ik woon wel in een wijk maar zo vreselijk stil. Er is vanavond nog niet 1 auto voorbij gekomen. Ik zit hier in m’n uppie, hoorde wat vreemde geluiden. Ben een muts wat dat betreft.

 5. nou zeg, dat heb ik nou nog nooit gedaan: afmelden bij wie…wist niet eens dat het kon.
  @Coco, ja ik keek op fnac, daar hebben ze kaarten voor nimes nu, maar nog niet voor andere feria’s. Zal wel even verder neuzen, ik dacht dat jij helemaal in die wereld bekend was vandaar.

 6. @Remke: wanneer ik wil bijlezen zonder direct commentaar te krijgen (van hallo, daar hebben we …) dan zorg ik dat ik niet zichtbaar ben bij W.I.E. Is natuurlijk heel simpel: je naam deleten en versturen.

 7. Dineke ze zitten aan de buitenkant en kan ze van binnen afsluiten. Meestal ga ik even naar buiten en duw ze dicht en daarna binnen de haken erop.

 8. De een moet morgen om 6 uur bij de bakker beginnen (bijbaantje) i.v.m. 200 oranje tompoezen.
  De ander wil morgen om 5 uur op de vrijmartkt (ja,ja,zelfs hier!!) staan.

 9. Emma moet morgen ook werken. Ze werkt op de Pier. Aangezien Bea ook naar Scheveningen gaat heeft ze stille hoop dat ze haar een kopje koffie mag schenken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *