CHEZ ROGER & FRANÇOISE: WEEKEND!

Komt een onbekende man binnen en loopt naar de bar
“Hallo, mijn naam is Marcel Leussink.
Wij willen onze droom waarmaken en met twee gezinnen naar Frankrijk verhuizen.Om daar vervolgens een camping over te nemen cq beheren.
Ik ben van beroep “Hoofd-keuken” en geef leiding aan 30 collega’s, die daar dagelijks zo’n 15000 maaltijden produceren.Om zo een plan te realiseren moet je een hele goede voorbereiding hebben.We hebben nog ontzettend veel vragen.Wie kan ons een eind in de goede richting helpen? Alle informatie is welkom!”
<marcelleussink@tiscali.nl>

16 reacties op “CHEZ ROGER & FRANÇOISE: WEEKEND!

 1. Marcel, als ik jou was zou ik deze vraag vooral ook bij Frankrijkforum.nl stellen. Maar misschien komt hier dit weekend ook iemand die iets weet?

 2. Zometeen het Starac concert live op tf1 met o.a. Michel Sardou en Garou.
  Vinden jullie Garou ook zo’n schatje?
  (de heren niet dat begrijp ik, maar de dames?)

 3. Gek, met die Franse zangers heb ik net hetzelfde als Marjan met Jaap Stam. Garou?
  Straks hier voor de deur een oefening van de vrijwillige brandweer. Zal ’s kijken of ik een fotootje kan maken van deze bijzondere couleur locale.

 4. Mag je niet meedoen als slachtoffer? Lekker vertroeteld worden door die lieve brandweervrouwtjes? (Tzijn zeker bijna allemaal mannen?…….)

 5. Nee, ik wil zelfs niet te dicht in de buurt komen, want voor je het weet willen ze dat je ook vrijwilliger wordt en ik ben niet zo’n fysiek type. Aan slangen sjorren is niet echt de vrijetijdsbesteding die mij het meest aanspreekt.
  Dus fotootje schieten en wegwezen.

 6. Kan ik me iets bij voorstellen. Mijn man heeft als BHV-er zo’n training gevolgd in speciaal pak. Hij heeft nu groot respect voor brandweerlieden die trappen op moeten rennen in zo’n pak!

 7. Hoi, Marjan, jij ook hier?
  Maar dan zullen ze toch wel iets anders hebben. Wat als er brand is? Of laten jullie meteen een sprinklerinstallatie aanleggen in die grange van jullie.
  Trouwens, foto’s plaatsen kan hier niet, maar linkjes naar foto’s wel. Kijk ff naar de brandweer.
  http://www.immogo.com/img/pompiers.jpg
  En voordat ze de slangen weer gingen oprollen, hesen ze ook mijn twee kids even in de pakken, voor een fotootje. http://www.immogo.com/img/pompiers1.jpg
  Ziet er goed uit toch?
  Krijgen ze van mij straks een cd’tje met enkele tientallen foto’s van de oefening. Waarvan er zeker eentje zijn weg zal vinden naar de jaarlijkse kalender.
  Idee! 😀 Daar ga ik een logje over maken: de kalenders. Een fenomeen op zich!

 8. Stoer, die foto’s..
  Hoe ze dat doen als hier brand is? Dan komt de brandweer uit Laigné, tenminste die kwamen in december met een prachtige kalender……….:)

 9. Ja,ja, wacht even met de kalenderverhalen. Ik ben ook een beetje bang dat we ons in één week helemaal leegspuiten en dan over een maand niks meer te vertellen hebben. Dan wordt dit log steeds saaier. Kan niet de bedoeling zijn.

 10. Dus het onderwerp kalenders bewaren voor als we het idee hebben dat het saai gaat worden, zo over een maand:D
  En jij denkt dat dat de site dan “onsaai” zal houden?!?!

 11. Kalenders. Mooi onderwerp voor de decembermaand volgens mij…………….
  Nog iemand naar het concert in ‘le parc des princes’ aan het kijken?
  Tis tijd voor de boodschappen oftewel ‘le petit page de pub’
  😉

 12. Heu? Ja, ik ben ook nieuw in dit métier. Het is volgens mij lastig zat om elke dat iets aardigs te vertellen. We moeten het beetje bij beetje leren. Zo lijkt me dat idee om alle verhalen bij elkaar te zetten ook niet zo gelukt. Want als je ergens op komt in een bepaald onderwerp, ga je niet daar weg om je verhaal te vertellen waar het ‘hoort’. Dus kan ik beter de verhalen achteraf groeperen en op een aparte pagina zetten, zoals de VEEL GESTELDE VRAGEN.
  En nu ga ik even mijn vrouw aandacht geven. Die is niet echt blij met deze nieuwe hobby. Ik zit toch al de hele dag in dit hok…

 13. Lijkt me inderdaad een goed idee Krek om de verhaaltjes apart te zetten. Het wordt nu al wat lastig lezen met die commentaren ertussen.
  En wees gerust………….bij leven en welzijn volgens er nog wel een paar. Niet spectaculair, maar juist van die leuke kleine dingetjes……………….

 14. Maar dat zijn juist de leukste, die leuke kleine dingetjes, die geven juist de jeu aan wonen in frankrijk…………

 15. Parc de Princes gaat uit zijn dak. Garou. Even kijken/luisteren.