93 reacties op “Chez Roger & Françoise, woensdag 1 juni

 1. Gewoon laten graven. Ik hoop overigens dat we bij ons nieuwe huis weer zoiets kunnen maken. De grond moet alleen wel erg goed kleiïg zijn, omdat anders het water te veel zakt in de zomer. Tenzij je natuurlijk folie laat leggen, maar dan gaat het wel weer erg op een zwembad lijken. Daar hebben we voorlopig geen geld meer voor.

 2. Dat ligt heel dicht bij elkaar, Ronald, weet je toch.
  Ongeïnteresseerdheid is veel erger dan haat.
  Denk ik

 3. Hoi, Ronaldus. Beetje bloedeloos zoenen en vechten hier. Ik moet zo alweer naar bed. Morgen rekeningen schrijven, dus moet ik een beetje helder zijn.

 4. Klopt, ik roep altijd tegen mijn nazaten, als ik me niet meer druk maak om of tegen jullie, dan wordt het echt tijd om je zorgen te gaan maken

 5. Klopt, ik roep altijd tegen mijn nazaten, als ik me niet meer druk maak om of tegen jullie, dan wordt het echt tijd om je zorgen te gaan maken

 6. Voorjaar? Niet belangrijk voor love, toch?! Vandaag was het weer schandalig hot en nu na wat cognacjes word ik dan altijd helemaal…ja hoe noem je dat?..meegaand zeg maar. (ben normaal nogal tegendraads)

 7. Niks! Hoezo wat? Je hebt geen koeien dus ken je de ‘verliefde koeien-blik’ niet. (of wel?) Zoals die beesten kunnen kijken, zo voel ik me nu. heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *