Kusje!


Rodin, Cartier-Bresson, zo’n beetje alle kindertjes tot een jaar of 13… als het om zoenen gaat, staan de Fransozen hun mannetje. En natuurlijk is er ook iemand die van zijn hobby zijn hobby gemaakt heeft. En die dit concretiseerde in een site: lebaiser.free.fr. Qua webadres in ieder geval helemaal goed. ’s Even kijken of er in de kolommen hieronder nog een wijsneus met de onvermijdelijke taaltips aan komt zetten.

30 reacties op “Kusje!

 1. @roberts: leve firefox
  @rene: da’s een beroemde
  @krek: voor de obligate taal-opmerking, dat was een van de eerste dingen op mijn taal-pagina stonden. Om een lang verhaal kort te maken: gebruik baiser voorzichtigheidshalve alleen als zelfstanig naamwoord, niet als werkwoord.

 2. Precies 12 uur?
  Sh*t, ik moet naar bed!!
  Maar: wel alle examens beoordeeld en klaar voor de 2e corrector.
  Ik verdien een kusje.

 3. IK ben gaan Googlen en het is inderdaad niet Cartier-Bresson die een beroemde kus fotografeerd. Ik sta gecorrigeerd. Weer wat geleerd. Trouwens onderweg wel een aardige pagina gevonden die je zal interesseren, René.

 4. Sjees, flauw hoor. Ik heb al lang toegegeven dat ik geen fijlloos Nederlands schreif. :Zelfs het beste paard laat wel eens wat vallen”, zei Pisuisse ooit.

 5. Gek dat romantiek in zwart-wit beter overkomt. (zie foto Doisneau 22.59 uur hierboven)
  Teruggebracht tot waar het om draait….ontdaan van afleidende kleur en geur.
  Terwijl kleur en geur ons wel tot dat punt brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *