Chez Roger & Françoise, woensdag 2 februari.


Klik logo voor smoelenboek.

Hèhè,
er staan al wat ongeduldige mensen op de stoep. Moment, moment……
Zo…(Henk heeft gelijk, die deur klemt steeds meer!)
(en ja: ik was vanmorgen niet zo helder, nog steeds niet overigens, maar het wonder is geschiedt
HET IS WOENSDAG!!)

120 reacties op “Chez Roger & Françoise, woensdag 2 februari.

 1. Ikweet het niet, maar volgens mij niet, er is mij altijd geleerd dat je rendement haalt uit zoveel mogelijk met zo min mogelijk.

 2. Definieer zo min mogelijk. Tot op zekere hoogte klopt de stelling. Maar op een gegeven moment zet je je koeien op zo weinig gras dat ze dat vertrappen en niet meer kunnen eten. dan ben je verder van huis. Ik chargeer natuurlijk, maar toch. Aan de andere kant moeten die extra hectares van die franse boeren wel heel goedkoop geweest zijn, willen ze daardoor een wezenlijk hogere opbrengst halen, lijkt me. Ben geen deskundige, maar dacht toch dat 80 koeien op 34 hectare naar Nederlandse maatstaven niet eens zo vreselijk veel is.

 3. 80 koeien op 34 ha is simpel, in een normaal jaar.
  2003 ligt mij nog vers in het geheugen, vijf weken35 graden twee weken 40 graden, alles bruin, ik heb er nu nog last van. Zoveel in geteerd.

 4. vleeskoeien hoef je ‘s morgens niet zo vroeg op .
  Bonsoir overigens.
  en Ronaldus en familie sterkte de komende tijd, heb het zelf net ook meegemaakt een erg vevelende tijd. Leeftijd doet er niet toe, iemand verliezen doet pijn hoe oud ook.

 5. Nou, ik kom alleen nog even afsluiten. En de kas opmaken. Virtueel weer flink verdiend, hier. Het schijnt dat ik dankbaar moet zijn en vriendelijk moet blijven lachen tegen ál mijn klanten.
  Oh nee, dat is de rol van Roger!
  Welterusten, en….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *