10 reacties op “Chez Roger & Francoise woensdag 28/07

 1. Inderdaad, Robert, kom dan ook alleen maar even binnen wippen voor mijn medicijn.
  Roger, doe mij maar even een poil du chien qui m’a mordu: een p’tit rouge alsjeblief. En neem er zelf ook een.
  Françoise, schat, wat zie je er weer ravissant uit, vandaag. Nieuwe pruik?

 2. ik kom ook maar heel even binnenwippen voor mijn medicijn. Net in Parijs aangekomen. zacht zoefend in de TGV door het Franse plattenland van Laval naar M’passe .. geinig toch iedere keer als je een aantal TGV tunnels induikt voor Parijs en dan in de bewoonde wereld bent. Hoewel.. trein uit, metro in (heet in de stad) .. onderweg naar kantoor ff sandwich halen (snel achter de PC op-happen heel on-Frans) merde … een halve baquette waar mijn lokaale bakker zijn neus voor op haalt (en ik ook) al reeds 60 minuten in de toonbank voor 5,- Euro … Parijs is veel te duur.
  stress-level is alweer aan het stijgen
  .. maar goed ik heb mijn medicijn binnen , ff ge-forumed .. ga weer verder naar de camebert op CDG op weg naar “die/der Heimat” .. voor de rest v/d week op Hollander in Deutschland web-log… 😛

 3. Françoise een dagje ff naar haar moeder, zit Roger achter de tap met een vriendien te frummelen.
  (wel gek dat Françoise dat zelf hier meldt)
  8)

 4. het is vandaag ook weer erg stil. volgens mij is iedereen op vakantie op een plek waar ze geen internet hebben, dan neem ik nog een laatste glaasje en dan nok ik ook af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *