10 reacties op “Chez Roger & Francoise woensdag 28/07

 1. Ik denk dat we allemaal hard aan het werk zijn om dat huis in Frankrijk te betalen. 😀

 2. Inderdaad, Robert, kom dan ook alleen maar even binnen wippen voor mijn medicijn.
  Roger, doe mij maar even een poil du chien qui m’a mordu: een p’tit rouge alsjeblief. En neem er zelf ook een.
  Françoise, schat, wat zie je er weer ravissant uit, vandaag. Nieuwe pruik?

 3. Iek bien Françoise niet, iek bien Rogier zin vriendien.. 😛

 4. ik kom ook maar heel even binnenwippen voor mijn medicijn. Net in Parijs aangekomen. zacht zoefend in de TGV door het Franse plattenland van Laval naar M’passe .. geinig toch iedere keer als je een aantal TGV tunnels induikt voor Parijs en dan in de bewoonde wereld bent. Hoewel.. trein uit, metro in (heet in de stad) .. onderweg naar kantoor ff sandwich halen (snel achter de PC op-happen heel on-Frans) merde … een halve baquette waar mijn lokaale bakker zijn neus voor op haalt (en ik ook) al reeds 60 minuten in de toonbank voor 5,- Euro … Parijs is veel te duur.
  stress-level is alweer aan het stijgen
  .. maar goed ik heb mijn medicijn binnen , ff ge-forumed .. ga weer verder naar de camebert op CDG op weg naar “die/der Heimat” .. voor de rest v/d week op Hollander in Deutschland web-log… 😛

 5. dan maar zo:
  “Happy heure” van 16:00 – 18:00 uur
  alle consumpties half geld
  😉 eppie eur !

 6. Françoise een dagje ff naar haar moeder, zit Roger achter de tap met een vriendien te frummelen.
  (wel gek dat Françoise dat zelf hier meldt)
  8)

 7. Doe mij maar een rosé, bordeaux liefst, s.v.p.,…….. Merde net 10 min te laat voor eppie eur

 8. Ikben ook net te laat.Heb wel trek in eenpastis vandaag…………. 😀

 9. het is vandaag ook weer erg stil. volgens mij is iedereen op vakantie op een plek waar ze geen internet hebben, dan neem ik nog een laatste glaasje en dan nok ik ook af