Chez Roger & Françoise, woensdag 4 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Dineke, goede reis. Noteer voor alle zekerheid nog even het nummer van de burgemeester, Monsieur Bernard: 0386 – 842799. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn, dan kun je bij hem terecht. En anders woont Aad aan de overkant van het spoor, meteen rechtsaf en dan het laatste huis links. En Robert(a) aan de overkant van het water. Dus dat moet lukken.

14 reacties op “Chez Roger & Françoise, woensdag 4 mei

  1. De grote uittocht is begonnen, zie ik. Snik. Wij blijven in een bijna overstroomd Den Bosch, het is hier gisteren echt noodweer geweest met pikzwarte luchten.
    Enfin. Alle reizigers een goede en veilige reis gewenst en alle Hef-treffers heel veel plezier de komende dagen. Het zal wel stil zijn, hier.

  2. Ik ben vandaag nog hier hoor, Hanneke….. wij rijden morgen ochtend vroeg weg….vandaag nog werken, heb al zoveel vrijgenomen voor ons nieuwe huis dat ik maar weer moet werken…

  3. @Frank, net zoals op een zondag, dus de bakkers zijn open en wat kleine supermarktjes alleen maar tot 12.00 uur…
    Ik ben er vandaag ook nog, maar wel druk met alles pakken, laatste boodschappen etc… dus kom af en toe wel even binnenwippen voor een snelle bak koffie…

  4. Zo, ik ben bijna klaar, zo meteen alleen nog alles in tassen en koffers proppen en dan kunnen we morgen relaxed vertrekken…. Valt me weer op wat een rotzooi je mee moet nemen met 5 man/vrouw….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *