Chez Roger & Françoise Woensdag 9 febr

Vooruit ik kwam toch langs. Gelijk maar ff de boel gelucht. Logo lukt me ff niet sinds er nieuwe huisregels zijn.


Klik logo voor smoelenboek.

met dank aan Dineke voor het uithangbord

187 reacties op “Chez Roger & Françoise Woensdag 9 febr

  1. Ik ben heel erg moe van alle indrukken vandaag (…) en ga te bed.
    Ik lees morgen wel wat jelui nog allemaal gaan uitspoken

  2. “s avond 23.00 uur ligt iedereen te bed hier en dan ben ik nog met van alles bezig tot een uur of twee.
    Televisie kan mij gestolen worden dus is dit een aangenaam tijdverdrijf. Op m’n pc ben ik ‘s avonds vaak bezig met muziekprogrammaas en andere zaken, en de laptop staat op café 🙂

  3. @Dineke, als je dochter geinteresseerd is, kan ik Dave wel vragen om het adres van de site waar pianopartijen worden geruild. Is heel veel aanbod van allerlei bladmuziek, scheelt een heleboel geld. 🙂

  4. Hallo, wat een gezellige drukte hier zeg. Ik wou dat ik met vijf uur per nacht toe kan. Eén nacht kan nog, twee nachten wil nog net, maar dan houdt het ook echt op voor mij. Voordeel is wel dat ik werk op dagen dat ik die korte nachten maak zodat ik mezelf wakker houd. (Bovendien krijg je energie van leuke gasten en collega’s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *