Chez Roger & Françoise Woensdag 9 febr

Vooruit ik kwam toch langs. Gelijk maar ff de boel gelucht. Logo lukt me ff niet sinds er nieuwe huisregels zijn.


Klik logo voor smoelenboek.

met dank aan Dineke voor het uithangbord

187 reacties op “Chez Roger & Françoise Woensdag 9 febr

 1. Zo, helemaal bijgelezen en wat blijkt: Willem wil uitbreiden! Mij wordt niets gevraagd………….
  Maar een camping lijkt me wel.

 2. Mijn domein doet het weer. Had niet betaald!!!
  Heb een uur zitten zoeken waar het probleem zat.
  Een camping lijkt me wel leuk. We hebben zelf het idee gehad. Er stond een pand met een enorme lap grond te koop vlakbij waar wij 2 jaar geleden op vakantie waren. Lot en Garonne.
  Er was al een camping in de buurt. Ik ben toen eens met de (Nederlandse) eigenaar gaan praten. Die was niet zo positief. Hij moet het in ongeveer 4 maanden per jaar verdienen. Een golfterrein leek hem een betere bestemming. Maar ja, deze man was voor zijn inkomen 100% afhankelijk van de camping.

 3. Goeiemorgen, Roger zal ik even koffie zetten en even de aanhanger halen om de lege flessen in de glasbak brengen?
  WM, ga eerst eens wat informatie opdoen in de omgeving en kijken hoe of wat.
  Als ik zo van het een naar het andere forum ga ben ik telkens weer opnieuw verbaasd hoeveel Nederlanders een camping/gite willen beginnen. Als ik een klein reken sommetje maak dan lijkt het me sterk dat het een vetpot is. Tenzij je natuurlijk met een stevig eigen kapitaal begint.

 4. Een camping is geen optie,ikheb het over uitbreiden van de huidige activiteiten.Volgens mij kun je nl geen twee dingen goed doen,want dan laat je of bij het een of bij het ander (fatale)steken vallen.

 5. Lijkt mij ook. In de Provence zijn veel gites en campings, vaak worden de gites gedaan door de boeren met veel grond en grote boerderijen waar ze een deel van verbouwen tot gite. Vaak om economische redenen.

 6. Willem ga eerst eens informeren bij de burgemeester, wat mag en wat mag niet. Er zijn toch ook regels over de hoeveel melk je mag produceren, tenminste dat dacht ik. Hoe vaak zie je niet dat de boeren de melk weg laten lopen in de goot omdat ze er geen stuiver voor krijgen.

 7. Hoi Coco, heb net even in het smoelenboek gelezen wie jij bent, leuk is dat toch! Helaas is mijn weblog (nog) niets geworden, maar vraag maar hoor, ik beantwoord bijna 🙂 alle vragen…

 8. Hallo allemaal,
  al worstelend met het toetsenbord even snel een berichtje vanuit een zeer zonnige Aveyron. De huizenjacht is in volle gang, volgende week meer.
  Groetos,
  Hanneke.

 9. Hanneke: hoi, succes! Is zo’n heerlijke spannende tijd dat huizen kijken, ik heb er van genoten. Uiteindelijk zeer goed geslaagd allemaal, ook nog na bijna 5 jaar. Nu ga ik beginnen met de bomensnoei, salut.

 10. ow, het was Hanneke! sorry, maar je kunt op deze manier haast geen gesprek hebben, als het te lang duurt ga je maar weer iets anders doen…

 11. Ja Kitty, dat probleem kom ik ook altijd tegen en als je dan even weg bent, dan zijn we zo weer 25 verder en moet je weer bijlezen en is je antwoord tussen opmerkingen die heel ergens anders overgaan…

 12. Ik kan geen sap meer zine, de vitamines komen zo langzamerhand m’n neus uit. Is het al weer tijd om ongezond te gaan doen?
  (ik mag van me moeder de hele week niet aan het werk….)

 13. Ik vole me vandaag echt wat beter, maar heb morgen een straffe schooldag en die overleef ik niet als ik niet fitter ben. Kan ik weer van voor af en beginnen! Nee: ik ziek deze keer eens flink uit. Is voor iedereen beter.

 14. we hebben slecht 7 potten gescoord dat moet beter kunnen.
  HEFFERS TREKT UW PLAN EN SCHIET
  EEN FOTO VAN UW POT
  AL IS U MOEDERS MOOISTE NIET
  HET IS VERPLICHT EN WEL EEN BEETJE VLOT

 15. Het is Willem, ik zal het ff veranderen. Het duurde even maar ikhad telefoon en dan word ik er nog steeds afgeknikkerd.
  Ik zou het overigens niet weten.

 16. Ik heb vanmiddag voor de eerste keer m’n gazon gemaaid, de hele middag in de weer met een 2@#_+ gloeiende gloeiende weigerachtige gazonmaaier.
  Misschien ook een keer een idee voor fotos? Van de tuin dan.

 17. @HannekeR: aan mijn “geeftles” adres.
  Het bovenstaande is fake (wordt gek van al die spam)
  Ik heb ons verbouwde toilet er ook tussen gezet. Wij hebben veel leesvoer; ik verzamel nl. gekke krantenberichtjes.
  Bloemlezing:
  Omaatjes slaags in tram
  Oor aannaaien lukt niet
  Stoere knaap valt uit kermisbakje etc. etc.

 18. @Ferry, nee. We hebben 2 uur zitten wachten op een monteur die niet langs kwam. Ze gaat morgen de hele handel bij ce Chello winkel halen. Dan kan ik de firewall daarna installeren.

 19. Nog niet, kan nog wel even duren. Ze mag naar huis als ze weer redelijk in orde is, als ze weer goed kan lopen, als ze zichzelf weer een beetje kan redden en dan moeten we denken in weken.

 20. goedenavond,
  ’t is weer moeilijk binnenkomen.
  Nog een uurtje zakelijk zweten achter m’n PC, en dan is de klus vandaag weer gedaan.
  @Monique, goed nieuws, gebeuren dus toch nog positieve dingen.
  Roger…….. nog een grote kop koffie.

 21. Allereerst @ Monique: gelukkig….
  @HannekeR: ze staan er!
  Ik was ff weg, mensen. Belangrijke buurtbijeenkomst. Het terrein t.o. ons is verkocht en daar worden nu op termijn -dure- seniorenwoningen etc.’s neergezet. Vanavond was de presentatie

 22. ehhhh, er komt wel een flat gebouw(-tje), maar niet direct voor onze neus. Ik ben en beetje geschrokken van alle prijzen. Goedkoopste appartement 260.000, duurste (penthous ofcourse) 480.000. Of je een emmer leeggooit…

 23. Ik heb al een kaartje van 1 van die gasten. Ze doen nog geen zaken in Frankrijk. Hij wilde me wel van advies dienen. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt…

 24. @Ronaldus: je had het over een pianoboek? Toen ik dit noemde, stond mijn dochter zowat op tilt! Dus ja: ik ben geinterresseerd!

 25. ik schrok al even bij de naam sequoia. wij hebben hier een flat die zo heet, 70 meter hoog (da’s vier meter hoger dan de Grote Kerk bij ons). Vanaf de bovenste verdieping heb je schitterend uitzicht, dat wel.
  En die prijzen? 260.000 euro noemen ze tegenwoordig een starterswoning geloof ik.

 26. @coco: nu ja, 260.000 is misschien wat overdreven. maar je schrikt je het leplazerus van wat huizen hier kosten. zeker in de randstad is het een drama.

 27. Om je een indruk te geven. toegegeven, het kan dus een stuk goedkoper dan die 260.000 euro die ik noemde. maar 149.000 euri voor een klein huisje klein tuintje, bepaald niet op stand….

 28. @coco: nee, niet mijn huis. huisje in de straat waar Coco d’r zus woont. heb daar zelf paar honderd meter vandaan gewoond. dat was maar fractie groter. in 87 gekocht voor 57.000 gulden, in 95 verkocht voor 127.000 gulden en dat zal dus inmiddels dik anderhalve ton euro moeten doen.

 29. btw Dineke: ik dacht dat Dordrecht afgezien van twee pabo’s geen hbo meer had. Dat is vakkundig verkwanseld door onze vorige burgemeester (terwijl onze hts toch een heel goede naam had).

 30. Ik ben heel erg moe van alle indrukken vandaag (…) en ga te bed.
  Ik lees morgen wel wat jelui nog allemaal gaan uitspoken

 31. “s avond 23.00 uur ligt iedereen te bed hier en dan ben ik nog met van alles bezig tot een uur of twee.
  Televisie kan mij gestolen worden dus is dit een aangenaam tijdverdrijf. Op m’n pc ben ik ’s avonds vaak bezig met muziekprogrammaas en andere zaken, en de laptop staat op café 🙂

 32. @Dineke, als je dochter geinteresseerd is, kan ik Dave wel vragen om het adres van de site waar pianopartijen worden geruild. Is heel veel aanbod van allerlei bladmuziek, scheelt een heleboel geld. 🙂

 33. Hallo, wat een gezellige drukte hier zeg. Ik wou dat ik met vijf uur per nacht toe kan. Eén nacht kan nog, twee nachten wil nog net, maar dan houdt het ook echt op voor mij. Voordeel is wel dat ik werk op dagen dat ik die korte nachten maak zodat ik mezelf wakker houd. (Bovendien krijg je energie van leuke gasten en collega’s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *