Chez Roger & Françoise, zaterdag 21 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Vanavond een gala-volleybalwedstrijd tussen twee topteams ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de club. Mooie pot. Met aansluitend een maaltijd voor de twee teams en aanhang. Met aansluitend afwassen en opruimen. Vandaar dat het wat laat werd. En het café vroeg open is.
Prettig weekend allemaal!

32 reacties op “Chez Roger & Françoise, zaterdag 21 mei

 1. Ola, Marjan. Gezellig. En wat onfrans, om een spaans feest te houden. Gaan ze dan ook Spaanse wijn schenken? Dat zou een regelrechte revolutie zijn!

 2. Bij ons is vanavond de gala-avond ter gelegenheid van de 40 jaar jubileum van wat eigenlijk de Association Sportive Laique Louhannaise is. Met een tentoonstelling met veel mooie foto’s uit den ouden doos. Van de aangesloten sportverenigingen zijn er na 40 mjaar nog maar twee over. De wandelaars en de volleybal. De ene vol bejaarden en de andere met maar 15 leden. Maar goed, dat wordt dus weer uren aanzitten.

 3. Heb je nog een grote vereniging Onze Mtb club heeft 6 leden en ontvangt jaarlijks 800 aan subsidie, dus ik dacht zo 20 verenigingen op te richten met mij als president en penningmeester, helaas lid worden kan niet.

 4. Ik dach dat dat adt een schrijverskwaal is van het vele zitten. Maar fietsers hebben ook hun problemen. Leve de blauwe pilletjes !

 5. Zo weer een last minute verwerkt en nu is het een heerlijke vrije avond….lui voor de buis en het maakt niet eens uit wat er is….vanochtend werd de caravan opgehaald, deed wel zeer…..nieuwe eigenaar moest 2cm naar voren rijden om de vergrendeling van de levelaar los te maken, gaat dus meteen 15 naar voren, waardoor de caravan met een enorme knal van de levelaar afvalt en een heel gat in de onderzijkant sloeg…..was blij dat hij al betaald had, ben benieuwd hoe het verder zal gaan, maar dat wil ik eigenlijk niet meer weten……dus gaan we er maar een lekker glaasje wijn opdrinken……kom misschien nog wel even kijken tussendoor…..

 6. @Frry, Al die piepers er weer uit getrokken, lagen alleen maar te giegelen daar in die dronken rijtjes, tssss. Dak gedekt, dus het wachten is nu op het kleintje…kan mooi boven de gasflessen. Vanmiddag een winterpaard proberen wakker te schudden en hem weer eens een zadel laten zien…heb zelf ook een boel gezien in vrij korte tijd…

 7. En dan moet jij zingen: Mijn dekentje was een baaien rok Mijn wiegie was versierd met strikkies M’n warme kruik zat in een ouwe sok …

 8. Oh ja. Zat even op de troon en Cor had aan de laptop gezeten…Zijn vingerdikte doet met gemak drie toetsen te gelijk dus…

 9. @ Remke: van koninklijken bloede? Dan wordt het een prinsesje.

 10. :-). Nou bleek wel ooit dat m’n oma van adel is maar of ik het dan automatisch ook ben, denk ’t niet.

 11. Nee dat gaat geloof ik alleen in de mannelijke lijn, maar ik heb er gelukkig geen verstand van.

 12. Remke, ik ga slapen, slaap lekker als het jouw bedtijd is, het was hier rustig vanavond.