Hoe groter des te… groter!


Al die recepten, landschappen en koeien. Tijd voor een fijne knuppel in dit hoenderhok. Dit logje is speciaal voor de mannelijke bezoekers aan dit weblog. Onder hen zijn er vast die vinden dat hun lid eigenlijk niet geheel aan de standaard voldoet. Maar telkens weer weten ze de pop up (sic!) reclames voor mechanische dan wel chemische hulpmiddelen (er zijn zelfs transdermale pikgroeipleisters!) te weerstaan want ze weten, het is allemaal onzin. Wie met een dubbeltje geboren is, krijgt nooit een kwartje.
Hoewel…
Goed nieuws, je kunt écht werken aan een groter lid. Volgens de site Pénis Agrandicus dan toch. Goed teken is al dat ze je niks proberen te verkopen. Behalve dan een hoop slap gelul én een aantal fijne oefeningen, waaronder de Tibetaanse Jelq-techniek, waarmee je het formaat van je beste maatje behoorlijk op kunt krikken. Maar denk er om…. wél eerst een goede warming up!

33 reacties op “Hoe groter des te… groter!

 1. Gunst…ik ken maar 1 techniek…nooit geweten dat die Jelq heette …toch maar even deze site bestuderen…

 2. Net een gezichtje, die foto. Wel schattig..
  Echt een site voor onze penis agricola (of is het nou penis agraricus)

 3. Durf je het beestje niet bij de naam te noemen, Coco? Zelfs mijn oma zaliger zei al: kleine hangers zijn grote staanders. En ze was van ’89 (19e eeuw dus)

 4. Die lezen dit bejaardenlog toch niet?
  De opmerking van Elisabeth zette me toch nog even aan het denken…Die buikclub van KJrek. c.s. is opgeheven..werd het afdakje te groot? Of is er een andere reden?

 5. Ooohhhh *blonT* je bedoelt: wanneer je groter groeit dat dan vanzelf…dat dat dan i.i.g. de bedoeling is…
  Ik vat ‘m (niet dubbelzinnig bedoeld)

 6. @Coco: Waarschijnlijk durven die kerels niet omdat er dan van ze gezegd kan worden dat ze blijkbaar ontevreden met hun jonge her zijn!!

 7. Nooit begrepen, vrouwen die zich zorgen maken over de grootte van hun borsten en mannen die zich zorgen maken over de lengte van hun jonge heer. (mooie uitdrukking!) Dat valt in dezelfde categorie als de grotte?duurte van je auto. Buitenkant dus. En buitenkant is niet altijd belangrijk.
  Toch?????

 8. @Gertjan: tips?
  @Dineke: mijnbuikenik.nl was één website te veel. Aan krek.nl heb ik ook al maanden niks gedaan, waardoor met name de rubriek NIEUWS pijnljk sleets begint te worden. En hoe zou dat nou komen, denk je?

 9. Prøn zoeken met schuttingGoogle is een wel héél inefficiënte manier. Heb ik natuurlijk wel eens geprobeerd, maar dan vind je geheid 20.000 betaalsites met gore, goedkope zooi. De mooiste dingen kom je tegen als je niet zoekt. Serendipity!

 10. Trouwens net een bullepees gekocht voor de hond. Noemen ze hier een ‘nerf de bœuf’, maar is natuurlijk gewoon een ‘bite de taureau’. Pees me reet!
  **Soms komt het ineens over me, vooral na referenties aan mijn oude school, en heb ik zin heerlijk ordinair te doen. Excuses daarvoor.**

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *