Chez Roger & Françoise, zaterdag 30 april


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Wat was het ook alweer, op 30 April? Iets leuks? Oh ja, vandaag is de verjaardag van mijn beste vriend Ruud! Gefeliciteerd, Ruud!

27 reacties op “Chez Roger & Françoise, zaterdag 30 april

 1. Hartstikke leuk Gregor en toch klopt er iets niet met die naam van onze koningin en de datum 🙂

 2. Zo, weer eens aan de website gewerkt en het album weer bijgewerkt…wat een klus toch steeds…ga nu maar slapen….

 3. Morgen *chagrijnig*
  Ik begin de dag niet bepaald opgeruimd: er is ergens hier in de buurt geheid. De hele nacht. Gek word je daarvan. Het klinkt door alles heen…en nu is het stil natuurlijk…
  Eerst die vlag maar eens opzoeken, ze hangen hier in de straat netjes in het gelid.

 4. Goede morgen allemaal wel eens van het fenomeen ” luilak” gehoord ? Ik ga vandaag nog zo’n brommerjongetje omver rijden 🙁

 5. Heb zojuist de politie gebeld, want het zat me toch dwars, dat lawaai van vannacht. De persoon die me te woord vertelde dat er al talloze telefoontjes over waren geweest. Maar het schijnt dat de gemeente een vergunning had afgegeven!! Waarschijnlijk woont de betreffende ambtenaar zelf buiten de stad. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd. Ik wilde genieten vandaag en loop als een zombie door het huis, wegens slaapgebrek.
  En het regent ook nog es ##@$#

 6. Tja, en ik maar klagen als er om 10 uur ’s ochtends wordt gebouwd…. 10 uur ’s ochtends, dat is toch onwaarschijnlijk vroeg?????
  (als je om 4 uur in je bed ligt……..;))

 7. Ik denk dat ik vanavond echt lam mijn bed inmoet:
  Op 29 en 30 april wordt vanaf 21.00 uur tot de volgende ochtend 10.00 uur de parallelbaan van de A4 in de richting van Amsterdam ter hoogte van afrit 8 (Leidschendam) afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met heiwerkzaamheden voor het HOV viaduct en asfalteringswerkzaamheden. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Ook het verkeer op de A12 met bestemming Amsterdam (A4) kan hier last van ondervinden.
  Het is dus vanavond weer raak….

 8. Café leeg? Iedereen nog ons koningshuis aan het bezingen? Ik ga zo naar bed. Dankzij de interventie van Krek vanmorgen, ben ik weer vol goede moed dat ik maandag m’n handtekening onder het contract kan zetten. Ik zie de Morvangangers zaterdag. De anderen spreek ik pas weer over ruim een week.

 9. Over werk gesproken …. In Frankrijk, (weet niet meer de naam van de bedrijven) enfin, zaak gaat failliet en de werknemers krijgen aangeboden om in Roemenie te gaan werken voor … 110 per maand. Twee weken later een ander bedrijf en deze keer mogen de werknemers naar de Dominicaanse Republiek, salaris 117 per maand.
  FRANKRIJK 2005!!!!!!!!

 10. Dat laatste is toch weer een salarisverhoging, en een beter klimaat! 😉

 11. Hoe is het met iedereen?
  Hele ziel en zaligheid verkocht op de vrijmarkt?
  Of juist de huisraad aangevuld met tig onnodige spullen?

 12. Nou in St. Pons de Thomières geen vrijmarkt helaas. Wel erg warm weer dus het zwembad aan het vullen en de meivakantiegasten druppelen binnen. Ça commence…

 13. en wat moet ik nou doen als die pool ineens gaat praten? Een oppas word normaal wel een beetje geinstrueerd over de te ondernemen stappen bij kalmiteiten (c..?)