De kracht van bloemen

Neen, we gaan het niet hebben over bachbloesemtherapie, noch over de helende *kuch* werking van chemya forte, Taraxacum officinale of andere bloemrijke geldklopperij remediën. Neen! We hebben het over de zielhelende werking van de Nostalgia Hippiedokus, in Frankrijk beter bekend als de Baba Cool. Lekker doen wat je dertig jaar geleden ook al deed of had willen doen maar niet mocht van je ouders: met een hippiebus door Frankrijk trekken.

Dat menig babyboomer hieraan grote behoefte voelt, heeft Milo van Boeijen goed begrepen. Die biedt met zijn bedrijfje Flower Power Experience namelijk precies dat: de kans om je jeugd nog eens dunnetjes over te doen of in te halen met een trektocht door Frankrijk in een echt authentiek, oncomfortabel, onhandig oud,traag en ecologisch onverantwoord rotbusje. Natuurlijk veel beter onderhouden dan je toen ooit kon betalen, en perfect in orde en zo. Maar het blijft kamperen en dus – zoals Fons Jansen zei – 50 weken krom liggen om twee weken krom te kunnen liggen.

Het is mijn ding niet, maar… ieder zijn meug, rieleks en koel weet je wel! Doe gewoon lekker je eigen ding, ga helemaal OUT en hervind jezelf. Het kan weer, bij de Flower Power Experience.

Reacties zijn gesloten.