Eindelijk: steatiet…


Mijn vrouw heeft een kunstcatalogus aangevraagd. Ik bladerde ‘m door en vond een manier om onze eigen Marjan heel erg blij te maken. Vaste bezoekers weten hoe ze maar kan doorzeuren over dat ze nergens speksteen (steatite of pierre de savon) kan vinden. Nou, dat is nu voorgoed afgelopen.
Kijk maar:

Speksteen alleen is niet online te bestellen, Marjan. Maar je kunt het wel telefonisch doen. Of vraag de gratis catalogus aan via: 0825-020222. Houwze!

4 reacties op “Eindelijk: steatiet…

  1. Volgens mij heeft Marjan het opgegeven en is ze uit wanhoop maar gaan quilten! Ligt die grange van haar inmiddels zó vol met lapjes dat er geen spekkiezeltje meer bij past…. ach gos.

  2. Ja, die had ik ook al gevonden en die gids heb ik ook al en 12 en 13 oktober moet jorgen voor zijn werk naar Strassbourg en dan ga ik mee, speciaal om naar gerstaecker te gaan om speksteen te kopen. Want ik MOET steen zelf uitzoeken, kan niet zomaar online gaan bestellen. Ik moet een steen nu eenmaal eerst voelen, zien, beleven voor ik er iets mee kan……
    Ja, noem me maar een zeikerd..
    In ieder geval bedankt voor de tip…

  3. zonder zeikerig te willen zijn maar wat voel je dan precies bij zon stuk steen vorm etc snap ik geloof ik wel. Maar voelen en beleven (nog) niet.