En van Nederland naar Frankrijk bellen?

De oplettende webmaster van Vacances en France wijst me op het Nederlandse zusje van Telerabais. Een écht zusje, van hetzelfde moederbedrijf, want de sites lijken sterk op elkaar. Het systeem is iets anders (je moet je aanmelden) maar het effect is gelijk: vanuit Nederland wereldwijd bellen voor lokaal tarief.
Ga naar Bel 1649!
Merci pour l’astuce, Geert-Emo!

4 reacties op “En van Nederland naar Frankrijk bellen?

  1. Mijn kinderen bellen via een abonnement van http://www.nikotel.com. Dat is dus telefoneren over het internet. Ik heb een krediet genomen van Euro 100 en kreeg er een gratis VOIP toetsel bij. Die 100 euro komen voorlopig niet op.
    Robert

  2. Voice Over IP (dus bellen via een internetverbinding) is handig als je altijd online bent. Maar dat is helaas voor veel Nederlanders in Frankrijk, die toch vaak in uithoeken wonen, niet mogelijk. Die moeten het met een gewoon modem doen, of hooguit ISDN. En dan nog liggen de prijzen, als ik het even gauw goed gezien heb, hoger dan via 1649.

  3. Klopt, maar de kop hierboven heeft het over het bellen van Nederland naar Frankrijk. In Holland hebben de kinderen een kabelaansluiting. Die kunnen op die manier erg goedkoop naar mijn gewone telefoon bellen in Frankrijk. Andersom is bij het standaard abonnement niet mogelijk. Meestal is het zo dat ik naar nederland bel en vraag om terug te bellen.
    Robert

  4. Ja, natuurlijk, ik was zelf even in de war met de belrichting. Hoe dan ook, via de VOIP-weg, 1649 of Telerabais, we kunnen alkaar dus met een beetje moeite allemaal veel bellen voor weinig. Maar je kunt elkaar natuurlijk ook berichtjes sturen via de openbare weg van Hollandais en France ;-)!