Gered door René


Het is niet makkelijk, om elke dag een leuke site-tip te vinden voor tussen de café’s. Maar we willen toch ook niet dat HeF alleen maar gelul bevat. Vandaag had ik nog niks. Daarom was ik erg blij met de linktip van René, geleverd met de toevoeging “Weer iets waar NL van kan leren.”
En hij heeft gelijk, deze virtuele rondleiding door het stadhuis van Parijs (Katja Brummelkamp schijnt een keer bij de receptie het Hotel de Ville van Vesoul te hebben gevraagd of ze nog kamers vrij hadden!) is informatief en fraai vormgegeven. Prima voorbeeld van nuttige toepassing van Flash. Alleen jammer dat ze hebben gekozen voor een intelligente dame om de teksten voor te lezen. TV-babe Katja Brummelkamp – om maar eens een dwarsstraat te noemen – had dat minstens zo verstaanbaar gedaan, en ook esthetisch nog wat aan de site toegevoegd. Of is dat een foute opmerking?

6 reacties op “Gered door René

  1. Die mevrouw weg, alleen haar stem houden en dan de bandbreedte gebruiken voor Quicktime-beelden, zodat je kunt rondkijken terwijl je luistert. Ik zal het ze wel even mailen.

  2. @Krek: zo lang ze daar maar niet de beelden van Katja aan toevoegen. Dan kijkt er niemand meer naar het Stadhuis…

  3. Die site is ook een aardige oefening om je luistervaardigheid op te krikken, zo met die ondertiteling bij de dame. Jammer dat de spraak op de stad haut-debit bij vlagen met wat hikjes binnenkomt