Chez Roger et Françoise – woensdag 16 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Hollandais en Frans… Hollandais en Frans… maar ik vraag me de hele tijd af: wie is toch die Frans?

357 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 16 maart

 1. Dat is wel eens een nadeel van op de buiten wonen… je rijdt je rot… alles is minstens 10 km verder, dus kunnen ze niet alleen…. dus moet moeder rijden…

 2. Ik ga ook zo… heb gewoon echt slaap, komt ook doordat je nu weer de hele dag buiten bent… al die gezonde buitenlucht, daar moeten we weer aan wennen… of zoiets..

 3. ja helemaal goed, voor het eerst weer in tsjurt en dan nog zweten. lammetjes door het dolle heen. en weer het hooi op…zucht. nog weinig gras te bekennen hier. nou ja voor je het weet sta je weer te maaien natuurlijk…

 4. oh. ja nou op omheinen hoef je niet jaloers te zijn hoor haha, dat doen ze hier met een ‘bare a mine’ of barramien of weet ik hoet je schrijft. en da’s nog niet het ergste maar cor heeft er 1tje laten maken ooit bedoelt voor zijn lengte (1.96) en gewicht (110 kg) vervolgens heeft hij er weinig tot niks mee gedaan. dus nu sta ik (1.72) blond ermee te hannesen. heerlijk…

 5. Boetoetoerd ja! dat ding weegt minstens 50 kg, dat moet je dan helemaal optillen en met een megaplof in de grond laten ploffen. cor maakt dakjes…(ik help)

 6. @Henk, barre a mines…ofzo, is een massief stalen paal, onderkant 10cm doorsnee/halve meter lang gevolgd door de steel, ook massief staal 5 cm doorsnee/1 m lang….zwaar dus. om gaten te maken voor de palen.

 7. @Marjan, wat slapen we lekker hè?
  Die palen doe ik in meerdere keren hoor! ik red het niet verder als 6 a 7 palen, dan ben ik dood. vandaag de staaldraden erin getrokken enzo.

 8. Wij lopen nu al jaar te prakkizeren hoe we een goed afdak kunnen fabriceren voor ons brandhout, lezen er zelfs boeken over. Erg hè.

 9. heb vanmorgen met mezelf afgesproken dat ik er om 24.00 uur inlig. dan mag ik wel gaan (zeg dan).
  marjan, geef je kozijnen van katoen (of beits) en Henk ook.
  trust

 10. 300 stippels………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..etc.

 11. Ik zie dat het 12 uur geweest is… het is tijd om naar bed te gaan… ik moet zomaar ineens aan assepoester denken…. hoe zou dat nou komen …. ik slaap nog steeds….

 12. Marjan, Ronaldus, alsjeblieft
  Ronaldus, als je de discussie van gisteravond gelezen heb, weet je dat ik in elk geval bepaald geen rechtse bal ben en dat er meer niet-rechtse ballen zijn

 13. Voor de mac-fans onder ons: de mac maakt wederom een immense technologische vooruitgang door. Gwerkt wordt nu aan een muis met wel twee knoppen

 14. Heeft ff geduurd maar ik ben d’r, er zit geen licht op Henkz’n fiets, zulle we weer terug ruilen? Drankje voor ieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *