Goede voornemens……………

Beetje afgezaagd, want waarom zou je wachten tot 1 januari met het nemen van goede voornemens. Tenzij je je voorneemt te wachten met goede voornemens tot het goede voornemenstijd is, 1 januari dus!
Roken doe ik al lang niet meer. Stoppen met drinken is een slecht voornemen, dus daar begin ik niet aan. Eigenlijk weet ik niet wat ik me voor moet nemen. Voornemens nemen betekent iets veranderen aan je zelf en dat wil ik helemaal niet. Jullie moet me maar nemen zoals ik ben.
Maar schroom niet ons kond te doen van jullie goede voornemens opdat wij de eerste kunnen zijn om jullie aan te spreken op het niet nakomen van goede voornemens.
Kom je d’r niet uit en wil je persé een goed voornemen? KLIK

4 reacties op “Goede voornemens……………

  1. Alsjeblieft! Niet doen! Niet via internet je goede voornemens met iemand delen. Er komen al genoeg virtuele onzinkaartjes langs, dezer dagen. Helemaal niks is nog beter dan een foto van een sneeuwlandschap met een wens er in gefotoshopt in één keer -klik- naar al je relaties duwen. Of – erger nog – via zo’n site waar je dan als ontvanger heen moet om te kijken wat je kennissen voor standaardkaartje hebben uitgezocht (en waarbij ze meteen je mailadres hebben weggegeven aan een spamboer) dat je dus vervolgens moet uitprinten als je deze beste wensen met je huisgenoten wilt delen (duh!). Niet doen! Stuur een papieren kaartje, gewoon per post, dat de ontvanger op de schoorsteenmantel kan zetten om te laten zien hoeveel vrienden en kennissen hij heeft. Of stuur niks en stort je geld op een goed doel. Maar verveel je vrienden niet met gratis virtuele onzin!

  2. Ik neem mij voor om elke dag Frans te gaan leren (ik heb zo’n zes-weken cursus; dat moet toch lukken?!).
    Ik neem mij voor om in elke situatie te doen wat ik zelf wil, en mij niet te laten leiden door machten en krachten van anderen.
    (dit heb ik mij wel vaker voorgenomen – maar je raakt wat dit betreft niet uitgeleerd!!)

  3. Ach ja…ik heb ook zo’n hekel aan die internetkaartjes, maar soms is het wel handig. Zoals toen jij vertelde dat je zus Helen jarig was. Maar anders is het wel erg onpersoonlijk.
    Heb overigens net wel een hele mooie site ontdekt. Anders dan anders!

  4. Ja, ik kreeg zo’n Jacky Lawson kaart van onze receptenkoningin, mevrouw Leeflang. Moet je ook nog eens 5 minuten downloaden voor je een mierzoet filmpje krijgt voorgeschoteld. aardig bedoeld, daar niet van, maar van mij hoeft het niet.