Héhé Wiki, Wiki Hé!


In Nederland was ik er al vaste klant. En nu in Frankrijk weer. Ik kocht er een fax, een printer, een telefoon, zeker 20.000 velletjes printerpapier en heel veel ballpoints. Je kunt er zelfs (lelijke, dat wel) visitekaartjes laten drukken. Makkelijk bestellen, betalen op rekening, binnen 24 uur geleverd en als je eens het per ongeluk het verkeerde bestelt, komen ze zelfs een aangebroken rol faxpapier gratis omruilen!
Tjonge, het lijkt wel reclame. Nou ja, ik ben gewoon tevreden over Viking Direct.

6 reacties op “Héhé Wiki, Wiki Hé!

 1. Dat zeg ik, in Nederland was ik ook al klant. Ze hebben me hier getraceerd en inene kreeg ik weer mail van ze. Maar dan in het Frans. Morgen krijg ik een nieuwe fax, want de mijne kan alleen nog maar ontvangen en ik wil er eentje die net zo makkelijk geeft. Trouwens, Ferry, ben jij altijd online?

 2. nee niet altijd online. heb wel een permanente verbinding, dus alsik ff tijd heb kijk ik of er iets te reageren is. 😉

 3. Leuk om inderdaad altijd dezelfde die-hards op het internet te vinden. Ik lees meer dan dat ik schrijf en tegen zo’n schrijftalent als gregor kan niemand op.

 4. Frank! Jij ook hier?
  Dank voor het compliment. Maar het is geen talent hoor. Gewoon hard werk. Oefenen, oefenen, oefenen! Vandaar ook dat ik zo duur ben!

 5. Ik vind computers en vooral internet één van de leukste technische ontdekkingen en daardoor kom ik heel ver.
  Jammer dat je zo duur bent, en ik niets te schrijven voor je heb. Misschien dat je nog een keer als tolk kan finktioneren. Ik ben in de Bourgogne op vakantie geweest, bij Chateau-chinon in de buurt, en natuurlijk naar huizen gekeken. Ik zal wel een keertje over mijn ervaringen in Frankrijk wat wat schrijven op dit web. Ik ben nog niet in jouw gebied geweest; de huizen (o.a. het jouwe) zijn vlgs immogo erg leuk. Als het daar net zo mooi is als in de Nievre. Misschien is het daar eerder mooi weer.
  Voor nu weer gegegroet (plicht=werk roept)