Het is ook godverdomme nooit goed!

Sorry, even wat hete lucht ventileren maar ik word er horendol van, dat gezeik van die ecologen. Nou mag je ook al weer geen windmolens plaatsen! Het is allemaal een complot van het grootkapitaal, namelijk. Maar eerder al vertelde men mij dat elektrische auto’s eigenlijk vervuilender zijn dan de Hummer, dat de klimaatverandering een hoax is en biobrandstof funest voor de regenwouden én voor de arme landen wegens het stijgen van de voedselprijzen.

Vraag me nu af wanneer we het bericht gaan krijgen dat geothermie de werkelijke bron is van de opwarming van de aarde en dat zonne-energie wegens de deelreflectie van de zonnepanelen jaarlijks het leven kost aan duizenden verblinde uilen waardoor de muizenstand dramatisch toeneemt, graanoogsten verloren gaan, de voedselprijzen verder stijgen en biobrandstof geen aantrekkelijk alternatief meer is voor aardolie waardoor de luchtvervuiling zal toenemen en als gevolg van de neerslaande roetdeeltjes de effectiviteit van de zonnecellen met rap tempo afneemt?

Ik geef het op. Ik ga NU naar de wc eens lekker een dampende bijdrage leveren aan de bemesting van het bloemenveld boven mijn eigen ‘plan d’épandage’. Of mag dat óók al niet meer!?

Reacties zijn gesloten.