Het Werkplekkeboek

De meeste stemmen gelden. In de catagorie Heppiefjoe gaan we deze maand kijken hoe we d’r bijzitten als we zitten te tikken. Gevraagd dus foto’s van de werkplek waar we zitten te HeFfen
Wie z’n plek op deez’ plek wil, moet z’n foto’s maar naar mij opsturen. Wel ff vermelden waar de plek is, Frankrijk of Nederland..


Klik op het plaatje voor het Werkplekkeboek.

28 reacties op “Het Werkplekkeboek

 1. oja, RobertS.. heb ze niet goed binnen gekregen, wil je ze nogmaals sturen?

 2. @Dineke…. :: 03 april 2005 23:11: foto is van voor dat ik ADSL had. Nu staat’ie dag en nacht aan, zij het dat ik het scherm wel uit heb staan als ik er niet achter zit. En je ziet: in zat er niet achter….

 3. Zo Fer, even voor het logboek, de mijne is er nu ook uit. Ik denk dat ik met probleemoplossing bezig was, configuratiescherm staat aan zo te zien..:-)

 4. willen jullie ook gelijk ff de onderwerpen voor de volgende maand aangeven, maak ik d’r weer een poll van

 5. Die Krek heeft trouwens wel een heel krek werkplekje. Geen wonder dat-ie tien uur per dag in die stoel zit.
  @Ferry: die van mij heb je nu ook. Ik HeF nog in de huiskamer (meest), vandaar de laptop; soms doe ik het op een oudere PC die op de nog heel onafgewerkte etage staat (met grote haast uit de verhuisdozen getrokken toen de laptop vorig jaar door de bliksem getroffen was). Niet permanent ingelogd, want geen ADSL (net als Krek ‘slechts’ ISDN; en dat terwijl we allebei via het web ons dagelijks brood moeten verdienen).

 6. Ik ben helemaal niet rechtshandig. Maar heb het vanzelf aangeleerd, omdat er nu eenmaal meer personen gebruik maken van de pc.
  Ik ben nu ambidexter (mooi woord, kan het nauwelijks gebruiken)

 7. Vroeger (hm) mocht je niet met je linkse hand schrijven op school. Ik ben links maar schrijf rechts, de muis gebruik ik ook met de rechter.

 8. Neen, RobertS! Momenteel aanwezig: 3 pc’s en 3 laptops, waarvan 1 met draadloos internetten, lekker voor buiten.
  Onze pc is, samen met die van Pieter, het snelst. Pieter laat niemand toe, dus de meiden zitten af en toe ook hier.
  @Coco: ik brak in de 1e klas mijn linkerarm, dat was een ramp. Schrijven met recht heb ik nooit geleerd, hoefde ook niet, maar knippen e.d. uiteraard wel. Van linkse scharen hadden ze toen nog nooit gehoord. Ik gooi rechts en badmintonnen kan ik met beide handen

 9. Dan behoor je niet tot de schare digibeten Dineke. Ik ken iemand die thuis geen computer heeft. Het moet niet gekker worden.

 10. i.p.v heen en weer pendelen, willen we nog dit jaar naar Frankrijk verhuizen. Ik ben met het schoolsysteem redelijk op de hoogte maar wil graag jullie advies. Onze dochter zit nu in 2 gym. welk schooltype in Frankrijk sluit nu het beste aan?

 11. yo, je kunt die vraag beter in het infopunt zetten. Hier komt bijna niemand meer.

 12. Even over rechts/links: ook ik was links, en moest van de juf rechts, vanwege kroontjespen (dat hadden wij nog). Daarvan raakte ik gestressed, zodat de schooldokter me schriftelijk permissie gaf links te schrijven. En toen… viel ik uit de pereboom en brak ik mijn linker arm. Net als Dineke dus. Mooit meer goed gekomen. Ik schrijf heel lellijk en kinderachtig rechts. En muis ook meestal rechts. Maar als ik maar de minste pijn in een rechts peesje voel opkomen, verhuis ik de muis naar links en dan ben ik in een wip gewend. Ben dus net als Dineke ambidextreus. Of in mijn geval ambisinistreus, want twee linkerhanden.